طرز تهیه نان شیرمال (2 نکته مهم)

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
255 بار بازدید - 3 ماه پیش - نان شیرمال یکی از نان‌های
نان شیرمال یکی از نان‌های سنتی و محبوب در ایران است که با آرد گندم، شیر، و روغن تهیه می‌شود. این نان معمولاً به صورت دایره‌ای با قطر کمتر از ۴۰ سانتی‌متر و به رنگ قهوه‌ای تیره پخته می‌شود. شیرمال با روش های متفاوت در شهرهای مختلف ایران پخته می‌شود و اغلب به عنوان سوغاتی شناخته می‌شود، به ویژه در شهرهای اراک و سمنان. تفاوت اصلی شیرمال با نان‌های دیگر در استفاده از شیر به جای آب در تهیه خمیر آن است. مواد مورد نیاز برای تهیه نان شیرمال (۵ عدد بزرگ): برای خمیر: - آرد گندم: ۲ کیلوگرم - نمک: نصف قاشق غذاخوری - زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری - خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری - پودر زیره، رازیانه و تخم شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری - شکر: ۱ پیمانه - روغن: سه قاشق غذاخوری - شیر: ۱ لیتر برای رومال کردن: - روغن: به مقدار لازم - زرده تخم مرغ: ۱ عدد - زعفران دم کرده: به مقدار لازم - کنجد و سیاه دانه: به مقدار لازم نکات مهم: خمیر نباید به دست بچسبد، بنابراین آرد را تا زمانی اضافه کنید که خمیر مناسب شود. برای فرم دهی بهتر به خمیر، آن را به سه قسمت تقسیم کنید و به شکل لوله درآورید و به هم ببافید. امیدوارم که با استفاده از این دستورالعمل، نان شیرمال خوشمزه ای تهیه کنید. مقدمه ۰۰:۰۰ درست کردن خمیر ۰۰:۰۷ ورز دادن خمیر ۰۱:۲۴ استراحت دادن به خمیر ۰۱:۵۶ شکل دادن به خمیر ۰۲:۱۰ پخت نان ها ۰۳:۴۴
3 ماه پیش در تاریخ 1403/01/18 منتشر شده است.
255 بـار بازدید شده
... بیشتر