طرز تهیه سس گوجه فرنگی کچاپ بدون مواد نگه دارنده

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
7.4 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #کچاپ(کارخانه ای ،بدون مواد نگهدارنده)
#کچاپ(کارخانه ای ،بدون مواد نگهدارنده) #سس_گوجه_فوری_و_آسان مواد لازم: آب ۱لیوان نشاسته ذرت ۱و نیم قاشق غذاخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری خوری پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری خوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل نصف قاشق چایخوری شکر ۱/۴لیوان سرکه ۱/۳لیوان رب نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا نشاسته ذرت رو در آب حل کرده،پودر سیر،پودر پاپریکا ،نمک و فلفل رو اضافه کرده،بهم میزنیم.سپس شکر و سرکه و رب رو اضافه میکنیم.من از رب خونگی استفاده کردم.همه مواد رو کاملا با هم مخلوط میکنیم،سپس روی گاز با شعله ملایم گذاشته به مدت ۱۰دقیقه.نزارید خیلی غلیظ بشه،چون تو یخچال بره سفت تر میشه.اگه دیدید خیلی غلیظ شده ،یه قاشق آب جوش بریزید.اگه دیدید رقیق هستش،یه قاشق مربا خوری نشاسته ذرت اضافه کنید.بعد اینکه سس خنک شد،۲۴ساعت در یخچال بزارید تا مزه ها به خورد هم برن،بعد مصرف کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش در تاریخ 1401/08/02 منتشر شده است.
7,444 بـار بازدید شده
... بیشتر