طرز تهیه کباب کوبیده، کباب کوبیده با فر، بدون نیاز به آتش و ذغال
1.2 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
چند نکته که اگر رعایت
چند نکته که اگر رعایت شود غذای شما لذیذ تر خواهد بود:
۱. گوشت دارای چربی متوسط باشد و اگر گوشت کم چرب بود مقداری کره باید اضافه کرد. ترکیب گوشت گوسفند و گوساله باعث خوش مزه شدن کوبیده خواهد شد.
اضافه کردن مقداری پودر سوخاری به گوشت چرخ شده و خوب ورز دادن گوشت که به ترد شدن کباب کمک خواهد کرد.
۲. زعفران دم شده باید غلیظ بوده و برای جلوگیری از شل شدن گوشت بیشتر از یک قاشق غداخوری استفاده نشود.
۳. استفاده از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند موجب خوشمزه شدن کباب کوبیده خواهد شد.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/05/22 منتشر شده
است.
1,284
بـار بازدید شده