طرز تهیه کباب کوبیده، کباب کوبیده با فر، بدون نیاز به آتش و ذغال

GhazayeMamanPaz
GhazayeMamanPaz
1.2 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - چند نکته که اگر رعایت
چند نکته که اگر رعایت شود غذای شما لذیذ تر خواهد بود: ۱. گوشت دارای چربی متوسط باشد و اگر گوشت کم چرب بود مقداری کره باید اضافه کرد. ترکیب گوشت گوسفند و گوساله باعث خوش مزه شدن کوبیده خواهد شد. اضافه کردن مقداری پودر سوخاری به گوشت چرخ شده و خوب ورز دادن گوشت که به ترد شدن کباب کمک خواهد کرد. ۲. زعفران دم شده باید غلیظ بوده و برای جلوگیری از شل شدن گوشت بیشتر از یک قاشق غداخوری استفاده نشود. ۳. استفاده از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند موجب خوشمزه شدن کباب کوبیده خواهد شد.
4 سال پیش در تاریخ 1399/05/22 منتشر شده است.
1,284 بـار بازدید شده
... بیشتر