آموزش شیرینی نون خامه ای

ason_khoshmaze
ason_khoshmaze
1.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام، بیاید امروز یه نون
سلام، بیاید امروز یه نون خامه ای آسون و خوشمزه یاد بگیریم مواد لازم : آرد قنادی یک پیمانه ( لیوان معمولی ) کره ۵۰ گرم شکر نصف ق غ تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر نصف ق غ وانیل نصف ق غ خامه قنادی ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم آب یک پیمانه طرز تهیه : ابتدا یک لیوان آب رو در قابلمه کوچکی روی حرارت می گذاریم و کره را اضافه می کنیم تا ذوب شود. نصف قاشق شکر را اضافه می کنیم تا آب بجوشد. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد آرد را یکدفعه اضافه می کنیم و سریع هم میزنیم تا آرد یکجا جمع شود. ( مرحله داغ زدن خمیر که خیلی مهمه ) بعد از ۵ دقیقه خمیر آماده شده حرارت را خاموش می کنیم و خمیر را به ظرف دیگری منتقل می کنیم. بعد از نیم ساعت که خمیر از حرارت افتاد تخم مرغ ها را یک به یک اضافه می کنیم و هم می زنیم. با تخم مرغ آخر بیکینگ پودر و وانیل را هم اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا خمیر یکدستی به دست بیاد. سر قیف ماسوره شکوفه می زنیم و خمیر را در قیف میریزیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم به شکل دایره و به اندازه دلخواه میریزیم. فر را از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه روشن می کنیم تا خوب داغ شود. سینی را در فر می گذاریم و تا آخر پخت اصلا در فر را باز نمی کنیم. ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه و بعد درجه را به ۱۸۰ تغییر می دهیم تا ۲۰ دقیقه دیگر یپزد و طلایی شود. نون خامه ای ها را از فر خارج می کنیم تا خوب خنک شود. زیر نون ها رو با چاقو سوراخ کوچکی میزنیم تا حرارت خارج شود. حالا خامه قنادی را که ۷ تا ۸ دقیقه با همزن زدیم و کاملا فرم گرفته به نون ها اضافه می کنیم و این خوشمزه ها را در یخچال می گذاریم تا خوب خنک و آماده مصرف شود. نوش جان
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/27 منتشر شده است.
1,200 بـار بازدید شده
... بیشتر