طرز تهیه میرزا قاسمی (غذای محلی گیلانی)
#میرزا_قاسمی
#غذای_محلی_گیلانی
مواد لازم:
بادمجان ۳عدد
گوجه ۳ عدد
سیر ۴حبه
رب گوجه ۳ ق غ
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه:
بادمجان ها و گوجه ها را کبابی میکنیم .میتونید روی اجاق گاز یا روی ذغال،کبابی کنید.بعد از کبابی شدن،بزارید داخل ظرف در بسته،تا عرق کند و به راحتی پوست شون جدا بشه.با دقت پوست آنها را میگیریم و ساطوری میکنیم.
سیرها رو له میکنیم کمی تفت میدهیم ، حالا گوجه رو اضافه میکنیم. زیر شعله رو کم میکنیم و اجازه میدیم مقداری از آب گوجه کشیده بشه .
رب گوجه اضافه کرده و تفت میدیم. نمک ،فلفل،زردچوبه میزنیم .حالا بادمجان ها رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم با شعله مناسب بپزه و کاملا آب غذا کشیده بشه.
آخر کار در صورت تمایل میتونید تخم مرغ بشکنید تو غذا و کاملا مخلوط کنید
و یا اینکه جداگانه نیمرو درست کنید و روی غذا بزارین .
نکته:
حتما بادمجان و گوجه رو کبابی کنید طعم این غذا به طعم کبابیشه.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...