طرز تهیه میرزا قاسمی (غذای محلی گیلانی)

4,460 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#میرزا_قاسمی #غذای_محلی_گیلانی مواد لازم: بادمجان ۳عدد گوجه ۳ عدد سیر ۴حبه رب گوجه ۳ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم تخم ...
#میرزا_قاسمی #غذای_محلی_گیلانی مواد لازم: بادمجان ۳عدد گوجه ۳ عدد سیر ۴حبه رب گوجه ۳ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم تخم مرغ ۳ عدد طرز تهیه: بادمجان ها و گوجه ها را کبابی می‌کنیم .میتونید روی اجاق گاز یا روی ذغال،کبابی کنید.بعد از کبابی شدن،بزارید داخل ظرف در بسته،تا عرق کند و به راحتی پوست شون جدا بشه‌.با دقت پوست آنها را میگیریم و ساطوری می‌کنیم. سیرها رو له می‌کنیم کمی تفت میدهیم ، حالا گوجه رو اضافه می‌کنیم. زیر شعله رو کم می‌کنیم و اجازه میدیم مقداری از آب گوجه کشیده بشه . رب گوجه اضافه کرده و تفت میدیم. نمک ،فلفل،زردچوبه میزنیم .حالا بادمجان ها رو اضافه می‌کنیم و اجازه میدیم با شعله مناسب بپزه و کاملا آب غذا کشیده بشه. آخر کار در صورت تمایل میتونید تخم مرغ بشکنید تو غذا و کاملا مخلوط کنید و یا اینکه جداگانه نیمرو درست کنید و روی غذا بزارین . نکته: حتما بادمجان و گوجه رو کبابی کنید طعم این غذا به طعم کبابیشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20

همه توضیحات ...