آموزش شیرینی تر لایه ای بدون بکینگ پودر/ آموزش شیرینی عید/ شیرینی نوروز/آرزوتایم
آموزش شیرینی تر لایه ای بدون بکینگ پودر و جوش شیرین! فوقالعاده نرم و خوشمزه ️
لایک ویدئو یادتون نره!
اینم لینک ویدئوی پودر کیک شگفت انگیز https://aparat.com/v/MfxkG
مواد اولیه :
تخم مرغ درشت 3 عدد
شکر 60 گرم
پودر کیک شگفت انگیز 60 گرم
شیر 3 قاشق غذاخوری استاندارد یا 36 گرم (به دمای اتاق رسیده)
روغن پخت و پز 2 قاشق غذاخوری استاندارد 18 گرم
اسانس وانیل یک قاشق غذاخوری استاندارد سرخالی 8 گرم
نمک یک پینچ
فیلینگ:
توت فرنگی 5،6 عدد
خامه ی قنادی 500،600 گرم
نکته:برای درست کردن مرنگ حتما از ظرف فلزی استفاده کنین، حتما ظرفتون رو با سرکه تمیز کنین، حتما از تخم مرغ به دمای اتاق رسیده استفاده کنین و حتما از تخم مرغی استفاده کنین که خیلی به تاریخ انقضاش نمونده باشه و تازه نباشه
نکته:حتما از شیر که تازه باز شده استفاده کنین
نکته:برای استفاده از فر حتما از دماسنج داخل فر استفاده کنین تا دمای دقیق فر و قلق فِرِتون دستتون بیاد
آموزش شیرینی عید/ آموزش شیرینی نوروز/ طرز تهیه شیرینی تر لایه ای/ آموزش شیرینی تر برشی/ آموزش شیرینی پزی/ آموزش آشپزی
آرزو تایم
همه توضیحات ...