شربت آلبالو

1,485 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
طرز تهیه: آلبالو۱ کیلوگرم شکر۱ کیلوگرم آب۳ لیوان طرز تهیه: برای تهیه شربت آلبالوی خوشمزه و مجلسی با هسته، ابتدا آلبالوها را پا ...
طرز تهیه: آلبالو۱ کیلوگرم شکر۱ کیلوگرم آب۳ لیوان طرز تهیه: برای تهیه شربت آلبالوی خوشمزه و مجلسی با هسته، ابتدا آلبالوها را پاک می کنیم و دم آنها را جدا می کنیم، سپس درون آبکش می ریزیم و با آب سرد به خوبی می شوییم. در ادامه آلبالوها را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در این مرحله ۳ لیوان آب را به آلبالوها اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب شروع به حباب زدن کرد، کف هایی که روی سطح آب جمع می شود را با قاشق می گیریم و دور می ریزیم. زمانی که آلبالوها ترک بردارند و به خوبی رنگ بدهند باید قابلمه را از روی حرارت کنار بگذاریم. این زمان ۲۰ دقیقه طول میکشه. در این مرحله آلبالوها را باید صاف کنیم، برای این منظور می توانیم از صافی  رد کنیم. حالا آب آلبالوی صاف شده را مجددا داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا شکر را به آب البالو اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که شربت به نقطه جوش برسد و شروع به حباب زدن کند. پس از اینکه شربت شروع به جوشیدن کرد، مجددا باید کف های روی شربت را بگیریم و دور بریزیم. حالا باید حدود ۳۰ دقیقه زمان بدهیم تا شربت آماده شود و به قوام مناسب برسد. در پایان شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم هم دمای محیط شود، سپس آنرا درون ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. توجه داشته باشید که آلبالوهای باقیمانده از شربت به درد درست کردن مربا نمی خورند، اما می توانیم آنها را به لواشک آلبالو تبدیل کنیم. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

همه توضیحات ...