طرز تهیه شیرینی نارگیلی نرم و خوشمزه مرحله به مرحله با تمام نکات
سلام دوستای قشنگم
امروز با دستور پخت شیرینی نارگیلی در خدمتتونم
از طعمش نگم براتون، واقعا خوشمزه است من و همسرم عاشق این شیرینی شدیم
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۱۲۵ گرم ( ۴ عدد تخم مرغ متوسط )
پودر نارگیل ۱۲۵ گرم (یک و یک چهارم لیوان تقریبا)
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم (یک لیوان تقريبا)
روغن مایع ۷۵ گرم( یک سوم لیوان تقریبا)
آب لیمو ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
چون شکر من دانه درشت بود حدودا ۳ تا ۴ ثانیه داخل آسیاب زدم تا کمی ریز بشه.
پودر نارگیل و شکر رو با هم مخلوط کردم . بعد روغن و سفیده رو اضافه کردم و از هر دوشون کمی نگه داشتم تا بعدا به مخلوطم اضافه کنم.
بعد این مواد رو یا با چرخ گوشت ۲ بار چرخ کنید یا داخل غذاساز (یا یک دو سه) میکس کنین . زیاد دیگه میکس نکنین که یه وقت به روغن نیفته .
حالا خمیر رو داخل قابلمه ریختم و حدودا ۵ دقیقه روی شعله خیلی کم گرم کردم. بعد از حرارت برداشتم و مابقی سفیده و روغن و وانیل و آبلیمو رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواد رو دوباره روی حرارت کم قرار دادم . مدام مواد رو هم زدم تا ذرات شکر آب بشه و طوری که حرارت کم باشه شکر حل بشه ولی سفیده نپزه به این مرحله میگن داغ زدن . تایم هم نمیشه دقیق گفت برای من ۵ دقیقه طول کشید .
گذاشتم بمونه توی محیط ۱ تا ۲ ساعت تا خنک بشه، به هیچ وجه داخل یخچال نزارید تا خنک بشه وگرنه شیرینی بعد از پخت خشک میشه . بعد داخل قیف بدون ماسوره ریختم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم . مواد رو داخل سینی ریختم سایزش بستگی به خودتون داره کوچیک یا بزرگ درست کنین.
فر رو گذاشتم از قبل گرم بشه . بعد سینی رو در طبقه وسط قرار دادم دما رو ۱۷۰ درجه کردم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه . یه نکته در مورد دمای فر بگم حتما باید با دمای فر خودتون چک کنین برای من این تایم و این درجه شد . با مواد بالا ۲۸ عدد شیرینی نارگیلی سایز متوسط داریم . نوش جان
همه توضیحات ...