طرز تهیه شیرینی نارگیلی نرم و خوشمزه مرحله به مرحله با تمام نکات

104,906 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام دوستای قشنگم امروز با دستور پخت شیرینی نارگیلی در خدمتتونم از طعمش نگم براتون، واقعا خوشمزه است من و همسرم عاشق این شیرینی ...
سلام دوستای قشنگم امروز با دستور پخت شیرینی نارگیلی در خدمتتونم از طعمش نگم براتون، واقعا خوشمزه است من و همسرم عاشق این شیرینی شدیم مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۱۲۵ گرم ( ۴ عدد تخم مرغ متوسط ) پودر نارگیل ۱۲۵ گرم (یک و یک چهارم لیوان تقریبا) شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم (یک لیوان تقريبا) روغن مایع ۷۵ گرم( یک سوم لیوان تقریبا) آب لیمو ½ قاشق چایخوری وانیل ¼ قاشق چایخوری چون شکر من دانه درشت بود حدودا ۳ تا ۴ ثانیه داخل آسیاب زدم تا کمی ریز بشه. پودر نارگیل و شکر رو با هم مخلوط کردم . بعد روغن و سفیده رو اضافه کردم و از هر دوشون کمی نگه داشتم تا بعدا به مخلوطم اضافه کنم. بعد این مواد رو یا با چرخ گوشت ۲ بار چرخ کنید یا داخل غذاساز (یا یک دو سه) میکس کنین . زیاد دیگه میکس نکنین که یه وقت به روغن نیفته . حالا خمیر رو داخل قابلمه ریختم و حدودا ۵ دقیقه روی شعله خیلی کم گرم کردم. بعد از حرارت برداشتم و مابقی سفیده و روغن و وانیل و آبلیمو رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواد رو دوباره روی حرارت کم قرار دادم . مدام مواد رو هم زدم تا ذرات شکر آب بشه و طوری که حرارت کم باشه شکر حل بشه ولی سفیده نپزه به این مرحله میگن داغ زدن . تایم هم نمیشه دقیق گفت برای من ۵ دقیقه طول کشید . گذاشتم بمونه توی محیط ۱ تا ۲ ساعت تا خنک بشه، به هیچ وجه داخل یخچال نزارید تا خنک بشه وگرنه شیرینی بعد از پخت خشک میشه . بعد داخل قیف بدون ماسوره ریختم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم . مواد رو داخل سینی ریختم سایزش بستگی به خودتون داره کوچیک یا بزرگ درست کنین. فر رو گذاشتم از قبل گرم بشه . بعد سینی رو در طبقه وسط قرار دادم دما رو ۱۷۰ درجه کردم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه . یه نکته در مورد دمای فر بگم حتما باید با دمای فر خودتون چک کنین برای من این تایم و این درجه شد . با مواد بالا ۲۸ عدد شیرینی نارگیلی سایز متوسط داریم . نوش جان

همه توضیحات ...