آموزش آشپزی_طرز تهیه پیتزا رست بیف با تمام نکات خوشمزه و آسان

5,543 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#پیتزا_رست_بیف_خانگی #غذای_فست_فودی_خوشمزه مواد لازم: برای خمیر آرد سفید یا آرد نان ۲ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه ...
#پیتزا_رست_بیف_خانگی #غذای_فست_فودی_خوشمزه مواد لازم: برای خمیر آرد سفید یا آرد نان ۲ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم ۲/۳ لیوان مواد لازم برای روی خمیر: گوشت گوساله ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه چوب دارچین ۱ تکه نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم فلفل دلمه ریز خرد شده ۱ عدد قارچ خرد شده ۸ عدد ذرت پخته ۲ قاشق غذاخوری به دلخواه سس گوجه ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری +آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری برای چرب کردن قالب روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه: برای خمیر پیتزا،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. یعنی شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو باهم مخلوط کنید. درشو بزارید و ده دقیقه منتظر بمانید.اگر کف کرد و اومد،یعنی سالمه.در این صورت بقیه مواد باقیمانده رو بهش اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه. ظرفی رو چرب کنید ،خمیر رو داخلش بزارید.درشو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. برای مواد گوشتی: گوشت رو به همراه پیازها و سیرها و فلفل و زردچوبه و چوب دارچین و دو لیوان آب بزارید به مدت ۳ ساعت بپزه. در آخر پخت بهش نمک بزنید.وقتی گوشت پخت ،ریش ریش کنید‌. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید. من از سینی مستطیل به سایز ۲۰ در ۳۰ استفاده کردم.پیتزایی که من درست کردم ،با ارتفاع زیاده. اگر میخواید پیتزا نازک باشه،از سینی ۳۰ در ۴۰ استفاده کنید. با این مقدار خمیر دو عدد پیتزا به قطر ۳۰ سانت هم میشه. داخل سینی رو با ۲ قاشق آرد و ۲ قاشق روغن ،چرب کنید. خمیر رو داخل سینی پهن کنید. پیازهای پخته و سیرهای پخته در گوشت رو باهم بکوبید،بهش ۵ قاشق غذاخوری سس گوجه بزنید و باهم مخلوط کنید. از این سس،روی خمیر بمالید. روی سس،پنیر پیتزا بریزید. گوشت پخته ریش ریش شده رو،روی پنیر پیتزا پخش کنید. قارچ ها رو بامقداری روغن و نمک و فلفل تفت بدید. با حرارت تفت بدید تا قارچ آب نندازه. قارچ های تفت داده رو روی گوشت بریزید.

همه توضیحات ...