رازو رمز ته چین مرغ و بادمجون رستورانی خوشمزه
#کد201
راز و رمز ته چین مرغ و بادمجون رستورانی خوشمزه
من برای این ته چین از روغن حیوانی استفاده کردم که طعمشو بی نظیر میکنه
مواد لازم ته چین برای حدودا ۴ نفر:
برنج ۳ پیمانه + روغن حیوانی ۱ ق غ (یا روغن معمولی)
+ آب جوش و نمک
ماست ۱ لیوان (شل نباشه)
گلاب ۱-۲ ق غ
زعفران به میزان دلخواه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۱ ق غ
نمک و فلفل سیاه
سینه مرغ حدود ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲-۳ حبه
فلفل دلمه کوچک ۱ عدد به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
خلال بادام به میزان لازم
زرشک به میزان لازم + کمی شکر
بادمجان کوچک ۴-۵ عدد
پیاز داغ به دلخواه
اگه بادمجون دوست ندارین یا حساسیت دارین میتونین بادمجون رو حذف کنین و همینجوری ته چین مرغ درست کنین.
برنج رو دون تر آبکشی کنین که ته چین خمیر نشه.
بهتره فقط از زرده استفاده کنین و حتما بذارین برنج آبکشی شده کامل خنک شه بعد به مواد اضافه کنین که #ته_چین بوی تخم مرغ نگیره. زعفران هم هرچی بیشتر بهتر
روغن حیوانی رو میتونین با کره یا روغن مایع جایگزین کنین اما با روغن حیوانی عطر و طعمش بی نظیره.
بادمجونا رو نیم ساعت تو آب و نمک بذارین تلخیش گرفته شه، بشورین و خشکش کنین و توی روغن سرخ کنین.
خلال بادام رو حدود ۱۰ دقیقه تو آب خیس کنین و بعد به زرشک شسته شده اضافه کنین و با روغن کمی تفت بدین.
همه توضیحات ...