رازو رمز ته چین مرغ و بادمجون رستورانی خوشمزه

Cookbook
Cookbook
#کد201 راز و رمز ته چین مرغ و بادمجون رستورانی خوشمزه من برای این ته چین از روغن حیوانی استفاده کردم که طعمشو بی نظیر میکنه موا ...
#کد201 راز و رمز ته چین مرغ و بادمجون رستورانی خوشمزه من برای این ته چین از روغن حیوانی استفاده کردم که طعمشو بی نظیر میکنه مواد لازم ته چین برای حدودا ۴ نفر: برنج ۳ پیمانه + روغن حیوانی ۱ ق غ (یا روغن معمولی) + آب جوش و نمک ماست ۱ لیوان (شل نباشه) گلاب ۱-۲ ق غ زعفران به میزان دلخواه زرده تخم مرغ ۳ عدد روغن ۱ ق غ نمک و فلفل سیاه ‌ سینه مرغ حدود ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲-۳ حبه فلفل دلمه کوچک ۱ عدد به دلخواه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه ‌ خلال بادام به میزان لازم زرشک به میزان لازم + کمی شکر بادمجان کوچک ۴-۵ عدد پیاز داغ به دلخواه ‌ اگه بادمجون دوست ندارین یا حساسیت دارین میتونین بادمجون رو حذف کنین و همینجوری ته چین مرغ درست کنین. ‌ برنج رو دون تر آبکشی کنین که ته چین خمیر نشه. ‌ بهتره فقط از زرده استفاده کنین و حتما بذارین برنج آبکشی شده کامل خنک شه بعد به مواد اضافه کنین که #ته_چین بوی تخم مرغ نگیره. زعفران هم هرچی بیشتر بهتر ‌ روغن حیوانی رو میتونین با کره یا روغن مایع جایگزین کنین اما با روغن حیوانی عطر و طعمش بی نظیره. ‌ بادمجونا رو نیم ساعت تو آب و نمک بذارین تلخیش گرفته شه، بشورین و خشکش کنین و توی روغن سرخ کنین. ‌ خلال بادام رو حدود ۱۰ دقیقه تو آب خیس کنین و بعد به زرشک شسته شده اضافه کنین و با روغن کمی تفت بدین. ‌

همه توضیحات ...