آموزش کیک فوندانت شکلات با پودر کاکائو در 15 دقیقه

didaa.ir
didaa.ir
831 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش کیک فوندانت شکلات با
آموزش کیک فوندانت شکلات با پودر کاکائو در 15 دقیقه کره ذوب شده نصف پیمانه شکر یک سوم پیمانه پودر کاکائو یک سوم پیمانه نصف قاشق چایخوری پودر قهوه تخم مرغ دو عدد آرد یک سوم پیمانه سلام من کیک های شکلاتی خیس را دوست دارم. کیک شکلات فوندات یکی از کیک های مورد علاقه ی من است که مغز مذاب دارد. در واقع این کیک یکی از جذاب ترین کیک های شکلاتی است. من همیشه دنبال راه های ارزان تر و ساده تر برای درست کردن کیک هستم برای همین این کیک را با پودر کاکائو درست می کنم نصف پیمانه کره ذوب شده یا روغن کنجد، یک سوم پیمانه پودر کاکائو، یک سوم پیمانه شکر را مخلوط می کنیم. نصف قاشق چایخوری پودر قهوه نیز اضافه می کنیم دو عدد تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم. بعد مخلوط پودر کاکائو را اضافه کرده و هم می زنیم. یک سوم پیمانه آرد اضافه و مخلوط می کنیم مخلوط را داخل قالب ها می ریزیم و ۱۸۰ سانتی گراد به مدت دقیقه در فر از قبل گرم شده می پزیم گاهی رومی کیک بخاطر حرارت ترک می خورد اما اشکالی ندارد. این ترک ها و بیرون ریختن مغز مذاب کیک خودش نوعی جذابیت است. ممکن است بارها این کیک را بپزید و ترک نخورد ولی گاهی هم این اتفاق میافتد. نکات: کیک فوندانت شکلات شباهت زیادی به لاوا کیک دارد به طوری که می توان گفت نام دیگرش لاوا کیک شکلاتی است. ممکن است این کیک در فر شما زودتر بپزد. بعد از اولین بار امتحان کردن می توانید متوجه شوید میزان دقیق پخت در فر شما چقدر است. توجه داشته باشید این کیک قرار نیست کاملا سفت شود و میانه ی آن باید مذاب باشد. بنابراین اگر کیک را زیاد بپزید کاملا سفت می شود. کیک #فوندانت_شکلات به صورت داغ سرو می شود. البته می توان آن را سرد هم خورد اما شکل معمولش این است که داغ خورده شود. این کیک را هم در قالب های تک نفره ای که کیک در آن پخته می شود سرو می کنند، هم از قالب بیرون آورده و به شکل برعکس در ظرف مورد نظر قرار می دهند. اگر از قالب خارج شود معمولا کنار آن بستنی وانیلی نیز قرار می دهند. کیک داغ کنار بستنی خنک ترکیب جالبی می شود. به جای کره می توان روغن کنجد یا حتی روغن های معمولی ریخت ولی استفاده از روغن های معمولی که ترکیباتش روشن نیست خیلی مضرتر از روغن های سالم و کره است. همچنین عطر کره طعم کیک را بهتر می کند. میزان آرد در این کیک کم است تا میانه ی کیک بافت مذاب خود را بهتر حفظ کرده و سریع تر آماده شود. برای پخت این کیک شعله بالای فر یا توستر را روشن کنید. چرا که زیر و روی این کیک باید سریع تر پخته شود و میانه ی کیک مذاب باشد. #کیک_شکلاتی #کیک_خیس
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/16 منتشر شده است.
831 بـار بازدید شده
... بیشتر