دسر انبه ، راحت و خوشمزه

❤ کافه سرگرمی ❤
❤ کافه سرگرمی ❤
2.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - انبه: ۳عدد خامه قنادی: ۴۰۰گرم
انبه: ۳عدد خامه قنادی: ۴۰۰گرم رانی انبه: ۱قوطی پودر ژلاتین: ۲ق.غ آب سرد: یک چهارم لیوان بیسکوییت پتی بور: ۳۶ عدد(بستگی به اندازه ظرف یا قالب داره) . انبه هامونو از هسته و پوستش جدا میکنیم و برش میدیمو کنار میذاریم. پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری آمادش میکنیم. خامه قنادی رو با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد رانی انبه و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوطشون میکنیم. کف قالبو کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم یه لایه بیسکوییت میچینیم و از کرممون روش میریزیم(کرمو سه قسمت میکنیم برای سه لایه)بعد روی کرمو با انبه پر میکنیم دوباره روی انبه ها بیسکوییت میچینیم و مراحل قبلی رو تا سه لایه انجام میدیم. روی لایه آخر که کرممون هست با انبه پر میکنیم و برای دو ساعت داخل فریزر میذاریم تا ببنده. داخل ظرف برمیگردونیم و کاغذو ازش به آرومی جدا میکنیم در آخر تو ظرف سرومون برمیگردونیم و روشو تزئین میکنیم . این دسر جذاب و خوشمزه رو درست کنید و از طعم دلچسبو بی نظیرش لذت ببرید
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/12 منتشر شده است.
2,750 بـار بازدید شده
... بیشتر