طرز تهیه پای سیب در منزل

لوازم قنادی نارمیلا www.narmilashop.com
لوازم قنادی نارمیلا www.narmilashop.com
مواد لازم: آرد دو پیمانه کره. صد گرم تخم مرغ. یک عدد شکر یک پیمانه آب لیمو. حدود سه قاشق غذاخوری وانیل. یک قاشق مرباخوری دارچین. ...
مواد لازم: آرد دو پیمانه کره. صد گرم تخم مرغ. یک عدد شکر یک پیمانه آب لیمو. حدود سه قاشق غذاخوری وانیل. یک قاشق مرباخوری دارچین. یک قاشق غذاخوری https://www.narmilahop.com طرز تهیه: ابتدا کره و آرد رو با هم مخلوط میکنیم. سپس در ظرف مجزا تخم مرغ، وانیل و یک دوم پیمانه آب رو ترکیب کرده و به آرد اضافه میکنیم. کمی با دست مخلوط میکنیم و خمیر به دست اومده رو بدون ورز دادن داخل سلفون پیچیده و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. حالا سیب هارو خرد میکنیم و شکر و دارچین اضافه میکنیم کمی مخلوط میکنیم و بعد آبلیمو رو به همراه یک و نیم لیوان آب اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا زمانی که به غلظت برسه. برای تهیه پای باید از قالب مناسب استفاده بشه. یکی از بهترین انتخاب ها قالب های کفه جدا هستن. خمیر رو به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده و به داخل قالب انتقال میدیم سپس ترکیب سیب و دارچین که کاملا سرد شده ست رو داخل خمیر ریخته و در نهایت یک لایه خمیر روی اون اضافه میکنیم. به مدت چهل دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار میدیم. برای طلایی شدن سطح پای میتونیم از زرده تخم مرغ استفاده کنیم و سه دقیقه نهایی قسمت گریل فر رو روشن کنیم. بعد از سرد شدن به راحتی از قالب جدا میشن. نکته: ممکن است به خاطر آب دار بودن بعضی سیب ها ترکیب دارچین و سیب به غلظت دلخواه نرسه در این حالت میتونید یک قاشق نشاسته ذرت رو در آب سرد حل کرده و به سیب های در حال پخت اضافه کنید https://www.narmilahop.com

همه توضیحات ...