سوپ شیر و پیازچه با نواب ابراهیمی
به ازای هر نفر: جو پرک: ۳۵ گرم (۴ قاشق غذا خوری سرخالی) شیر: ۲ لیوان (یا ۱ لیوان آب و ۱ لیوان شیر) پیازچه: ۱ تا ۲ ساقه شیر: ۶ لیوان شیر (یا ۳ لیوان شیر، ۳ لیوان آب) پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر پیاز: نصف قاشق جایخوری فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر) جوز هندی: یک سوم از یک عدد (رنده) پیازچه: ۶ ساقه . جو رو با نصف شیر (این مرحله به جای شیر میشه آب ریخت) به مدت ۱۵ دقیقه بپزید، ادویه رو بریزید و هر وقت شیر (یا آب) تبخیر شد، قسمت دوم شیر، و پیازچه تازه رواصافه کنید
همه توضیحات ...