طرز تهیه بورک گوشت غذای ترکی ساده و خوشمزه

28,708 بازدید
بیشتر
ابتدا ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲ عدد پیاز متوسط رو باهم سرخ میکنیم. وقتی سرخ شدن سوسیس رو به مقدار دلخواه اضافه میکنیم. بعد ...
ابتدا ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲ عدد پیاز متوسط رو باهم سرخ میکنیم. وقتی سرخ شدن سوسیس رو به مقدار دلخواه اضافه میکنیم. بعد از ده دقیقه ۴ عدد فلفل دلمه ای را که قبلا با ۲۰۰ گرم قارچ خرد کردیم رو اضافه میکنیم. بعد از چند دقیقه پودر سیر،زردچوبه،آویشن،نمک،فلفل قرمز و فلفل سیاه رو به مقدار دلخواه به مواد اضافه میکنیم. پنج دقیقه ی آخر هم پنیر پیتزا رو به مقدار دلخواه میریزیم. و بعد مواد رو توی خمیر یوفکا میپیچیم و سرخ میکنیم. نوش جان️

همه توضیحات ...