طرز تهیه بورک گوشت غذای ترکی ساده و خوشمزه
ابتدا ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده و
۲ عدد پیاز متوسط رو باهم سرخ میکنیم.
وقتی سرخ شدن
سوسیس رو به مقدار دلخواه اضافه میکنیم.
بعد از ده دقیقه ۴ عدد فلفل دلمه ای را
که قبلا با ۲۰۰ گرم قارچ خرد کردیم رو اضافه میکنیم.
بعد از چند دقیقه پودر سیر،زردچوبه،آویشن،نمک،فلفل قرمز و
فلفل سیاه رو به مقدار دلخواه به مواد اضافه میکنیم.
پنج دقیقه ی آخر هم پنیر پیتزا رو به
مقدار دلخواه میریزیم.
و بعد مواد رو توی خمیر یوفکا میپیچیم و سرخ میکنیم.
نوش جان️
همه توضیحات ...