جامبو شلز تند با سس گوجه فرنگی

کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
مواد لازم: جامبو شلز یا همون پاستای صدفی بزرگ........ نصف بسته گوشت چرخ شده ... ......... 200 گرم پیاز متوسط ............... 1 ع ...
مواد لازم: جامبو شلز یا همون پاستای صدفی بزرگ........ نصف بسته گوشت چرخ شده ... ......... 200 گرم پیاز متوسط ............... 1 عدد فلفل سبز تند ............. 1 عدد سیر .............. 2 حبه رب گوجه فرنگی روژین ............. به میزان لازم گوجه فرنگی قطعه قطعه شده ................300گرم گشنیز یا جعفری ...................2 قاشق غذاخوری پنیر موتزارلا ................... 1 پیمانه نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا و آویشن ........ به مقدار لازم روغن................... به میزان لازم طرز تهیه: پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و با کمی روغن تفت می‌دهیم. وقتی سبک شد، سیر را اضافه می‌کنیم و با هم تا حد طلایی شدن تفت می‌دهیم و بعد گوشت چرخ کرده و فلفل تند خرد شده را اضافه می‌کنیم. وقتی رنگ گوشت عوض شد، نمک و فلفل به اضافه کمی زردچوبه و پودر پاپریکا را اضافه می‌کنیم و بعد رب گوجه فرنگی را می‌افزاییم. اجازه می‌دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. مرتب مایع گوشتی را هم می‌زنیم تا مزه‌ها خوب به خورد مواد برود. در پایان پخت یک تا دو قاشق گشنیز یا جعفری را به مخلوط اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه گوشت تقریبا پخته شد از روی حرارت بر می‌داریم. بعد یک و نیم قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده و یک قاشق مرباخوری سیر تفت داده شده را به آن اضافه می‌کنیم. همراه با هم اجازه می‌دهیم تا سس غلیظ بشود و بعد در صورت تمایل، کمی سبزی معطر به مواد اضافه می‌کنیم. مرحله بعد، پاستاها را آماده می‌کنیم. مقداری آب داخل قابلمه مناسبی ریخته و اجازه می‌دهیم جوش بیاید. مقداری نمک و کمی زردچوبه به آب اضافه می‌کنیم. پاستا‌ها را داخل آبکش می‌ریزیم و زیر آب سرد قرار می‌دهیم. حالا سس گوجه فرنگی را ته ظرف مورد نظر می‌ریزیم و کاملا پخش می‌کنیم. سپس، از سس گوشتی تقریبا به اندازه یک قاشق مرباخوری پر، داخل جامبو شلزها را پر می‌کنیم و کنار هم داخل ظرف می‌چینیم و روی آن‌ها را با پنیر کاملا می‌پوشانیم. سپس ظرف را داخل فری که از حدود ده دقیقه قبل گرم کردیم، قرار می‌دهیم. با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد برای مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم و در پایان ۵ دقیقه گریل می‌کنیم تا پنیرها خوشرنگ‌تر بشوند.

همه توضیحات ...