آموزش نحوه قیمت گذاری میوه خشک_دستگاه خشک کن میوه
آموزش قیمت گذاری میوه خشک_آموزش جذاب نحوه قیمت گذاری محصول
فرمول کلی قیمت گذاری محصول به صورت زیر است:
قیمت میوه تازه +هزینه کارگری روزانه+ هزینه اجاره بها کارگاه (روزانه) + هزینه های جاری (آب،برق، گاز و استهلاک) = کل هزینه ها تولید روزانه/ کیلو گرم میوه خشک تولید شده = قیمت تمام شده هر کیلو میوه خشک
قیمت تمام شده + حاشیه سود مد نظر = قیمت عرضه
جهت دریافت مشاوره با ماتماس بگیرید.
09157673465
برای مشاهده آموزش های بیشتر حتما استوری های هواکروز در اینستاگرام رو دنبال کنید.
https://www.instagram.com/p/ClycvV0jpwL/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
جهت مشاهده محصولات و خرید اینترنتی به سایت ما مراجعه کنید.
http://www.havacruise.com/
همه توضیحات ...