شیرینی پاپاتیا

آشپزی با سیم سیم
آشپزی با سیم سیم
شیرینی آسون و خوشمزه برای پذیرایی عید شیرینی پاپاتیا با این آموزش میتونی شیرینی عید ت رو با کمترین هزینه و خیلی راحت تو خونه درس ...
شیرینی آسون و خوشمزه برای پذیرایی عید شیرینی پاپاتیا با این آموزش میتونی شیرینی عید ت رو با کمترین هزینه و خیلی راحت تو خونه درست کنی یه شیرینی خوشگل و خوشمزه که دل مهموناتو می‌بره ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری آرد ۲ لیوان پودر قند ۱/۲ لیوان کره ۱۰۰ گرم رنگ خوراکی پودر زعفران،پودرکاکائو،پودرقهوه به مقدار لازم ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ طرز تهیه ۱- ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر و کرم رنگ بشه حالا وانیل و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیشو از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشه چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبن حالا زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی هستش ما اینجا از رنگ خوراکی استفاده کردیم ولی برای مزه بهتر از زعفران و قهوه استفاده کنین بهتر میشه حواستون باشه خمیر نباید زیاد ورز داده بشه فقط با نوک انگشتان ورز بدهید تو مرحله ی بعدی خمیر ها رو به گلوله های کوچیک تقسیم کنین و بعد مثل گل به هم وصل کنید کوچک بودن یا بزرگ بودن توپها به خودتون بستگی داره با توپهای کوچکتر گلهای کوچکتری خواهید داشت حالا داخل سینی فر میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشن چون پف میکنن و ممکنه گلها به هم بچسبن. سینی رو داخل فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بگذارید فقط حواستون باشه زیر کار تغییر رنگ داد کافیه و فر رو خاموش کنین بذارید تا شیرینی سرد بشه بعد از کاغذ روغنی جدا کنید به همین راحتی شیرینی جذاب ما آماده اس نوش جان این خمیر باید حتما کمی چسبندگی داشته باشه در غیر این صورت بعد از پخت توپ ها از هم جدا میشن . با ارد ذرت لطیف تره ولی بدون ارد ذرت طعمش بهتره نباید خمیر رو زیاد ورز بدیم...با نوک انگشت کافیه..خمیرهایی که کره دارن(مثل خمیر تارت) با ورز دادن زیاد با گرمای دستمون به روغن میافتن و کیفیتشونو از دست میدن.. میتونیم خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنیم و با رنگهای خوراکی یا پودر کاکائو وپودر قهوه و زعفران رنگشون کنیم... از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برمیداریم و توی دست گرد میکنیم و کنار هم میچینیم.کمی فشار میدیم به هم بچسبن..توی سینی کمی چرب شده میچینیم..کمی فاصله میذاریم بین شیرینیها چون بزرگتر میشن...

همه توضیحات ...