طرز تهیه لیمو عسلی,معجونی عالی برای سرماخوردگی

آشپزی با مریم ✅ فالو=فالو
آشپزی با مریم ✅ فالو=فالو
150 بار بازدید - 8 ماه پیش - #لیمو عسلی یا #معجون عسل و لیمو 
#لیمو عسلی یا #معجون عسل و لیمو  یکی از درمان‌های ساده و بسیار مفید برای بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا است. ترکیب لیمو و عسل، به صورت موثری گلودرد را تسکین می‌دهد. طرز تهیه لیمو عسلی ابتدا لیموها را بشویید و صبر کنید تا کاملا خشک شوند. سپس یک چاقوی تیز بردارید و لیموها را روی تخته کار بگذارید و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. بعد از اینکه لیموها را برش زدید، با نوک چاقو هسته‌های لیمو را خارج کنید. حالا یک شیشه خشک و تمیز بردارید و یک ردیف از برش‌های لیمو را توی شیشه بریزید؛ سپس یک قاشق غذاخوری عسل روی لیموها بریزید. دوباره یک ردیف لیمو توی شیشه بگذارید و یک قاشق عسل روی آن بریزید. این کار را تا زمانی که شیشه پر شود، ادامه بدهید. اگه دوست داشتید هر چند ردیف یک چوب دارچین و یک تکه زنجبیل تازه را لابه‌لای لیموها بگذارید(اختیاریه) توجه داشته باشید که لایه رویی باید عسل باشد؛ یعنی سطح لیموها با عسل پوشانده شود. در مرحله آخر در شیشه را محکم ببندید و شیشه را به مدت دو روز پشت پنجره آفتابگیر یا روی بالکن و حیاطی که رو به آفتاب است، بگذارید. بعد از دو روز می‌بینید که عسل با لیمو آب انداخته و سطح شیشه را تا روی لیموها آب گرفته است. سپس شیشه لیمو عسلی را به مدت یک ماه در یخچال بگذارید تا لیموها با عسل کاملا پرورده شوند. بعد از گذشت این مدت زمان ، لیمو عسلی شما آماده است.
8 ماه پیش در تاریخ 1402/07/18 منتشر شده است.
150 بـار بازدید شده
... بیشتر