حلیم خانم گل آور

آرین اول
آرین اول
7 هزار بار بازدید - 6 سال پیش - حلیم خانم گل آور ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
حلیم خانم گل آور ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ هَلیم یا حَلیم یا از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه است که با گوشت و گندم یا بلغور یا جو پخته می شود. هلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه هلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می شود. رنگ هلیم با افزودن ادویه جات مانند دارچین و شکر عوض می شود. این غذا معمولاً به عنوان صبحانه یا در ماه رمضان و محرم به عنوان افطاری مصرف می شود و با سرشیر، دارچین، کنجد، شکر و گوشت ریز شده مرغ
6 سال پیش در تاریخ 1396/10/28 منتشر شده است.
7,068 بـار بازدید شده
... بیشتر