.طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

u_17802678
مواد لازم برای خمیر ایتالیایی آرد سفید شیرینی پزی (۵۰۰گرم) شکر (۵گرم) نمک (۸ گرم) مخمر (۳گرم) بکینگ پودر(۳گرم) روغن مایع (۴۵گرم) ...
مواد لازم برای خمیر ایتالیایی آرد سفید شیرینی پزی (۵۰۰گرم) شکر (۵گرم) نمک (۸ گرم) مخمر (۳گرم) بکینگ پودر(۳گرم) روغن مایع (۴۵گرم) آب (۳۰۰گرم) اول مواد خشک و باهم ترکیب میکنیم بعد با دور کم اب و کم کم بهش اضافه میکنیم بعد روغن و کم کم اضافه میکنیم بمدت ۵ دقیقه تا کاملا منسجم بشه . سس پیتزا گوجه (۳عدد) پیاز ( یک عدد متوسط) سیر (۲حبه) ادویه (نمک فلفل سیاه پودر پاپریکا جعفری خشک شده) کره (۲ قاشق) مراحل پخت داخل فیلم هست . خمیر که ۲۰ دقیقه استراحت کرد روی سطحی کمی ارد بپاشید و خمیر و چونه بزنید چهارتا چونه میشه ولی سینی های من بزرگ بود دوتا چونه کردم .داخل سینی چرب کنید و خمیر و پهن کنید خمیر باید نازک باشه روش دستمال میندازیم و ۴۰ دقیقه استراحت میدیم. بعد روی خمیرو چنگال میزنیم که خب پخته بشه و سس میمالیم و پنیر پیتزا و مواد پیتزا و در اخر دوباره پنیر پیتزا رو بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای (۲۰۰درجه ) بمدت (۲۰ دقیقه) میزاریم تا پخته بشه بعد در اخر بمدت ۲ دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که پیتزا گریل بشه . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. مارا دنبال کنید با تشکر. نظرات خود را کامنت کنید و ویدئو را لایک کنید

همه توضیحات ...