شیرینی تارتلت نارگیلی

شیرینی پزی و کیک پزی | شف مهناز
شیرینی پزی و کیک پزی | شف مهناز
سلام دوستان من اومدم با یه آموزش تارتلت نارگیلی خوشگل و خوشمزه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید Coconut tartlet مواد ...
سلام دوستان من اومدم با یه آموزش تارتلت نارگیلی خوشگل و خوشمزه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید Coconut tartlet مواد لازم برای خمیر آرد ۳۰۰ گرم شاید کمی کمتر یا بیشتر ببرد پس با احتیاط اضافه کنید پودر قند ۶۰ گرم الک شده کره سرد ۱۵۰ گرم تخم مرغ یک عدد وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری در ابتدا کره سرد را رنده درشت می‌کنیم و بعد آن پودر قند تخم مرغ نمک وانیل و آرد را کم کم اضافه می‌کنیم با سر انگشتان ورز می‌دهیم تا خمیر به روغن نیفتد �یر که جمع شد داخل یک مشما گذاشته و نیم ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم طرز تهیه رویه نارگیلی مواد لازم ۷۵ گرم پودر نارگیل چرب ۱۶۰ گرم شکر روغن ۷۵ گرم سفیده تخم مرغ ۷۰ گرم آبلیمو یک دوم قاشق چای‌خوری آرد برنج یک قاشق سوپ‌خوری در ابتدا پودر نارگیل شکر روغن و سفیده تخم مرغ را با میکسر چند پالس می‌زنیم بعد درون ماهیتابه ریخته و روی گاز با حرارت کم به مدت ۷ الی ۸ دقیقه داغ می‌زنیم طوری که دانه‌های شکر بین دو انگشت حس نشود گاز راخاموش کرده و آرد برنج و آبلیمو را اضافه می‌کنیم داخل قیف می‌ریزیم قالب‌ها را با مواد نارگیلی پرمی‌کنیم و درون فر گازی طبقه وسط به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید مابقی خمیر را با کاتر دایره درست کردم می‌توانید بین آن مارمالاد یا کرم بیسکویت یا کرم شکلاتی استفاده کنید

همه توضیحات ...