آشپزی حرفه ای, گارنیش چیست؟ مدرسه آشپزی ایران شف
319 بار بازدید -
5 سال پیش
-
گارنیش ، ماده یا ماده
گارنیش ، ماده یا ماده ای است که به عنوان دکوراسیون یا تزئیناتی که روی یک نوشیدنی و یا به همراه یک ظرف غذا آماده می شود.
تزئین یک ماده غذایی که با آن سرو می شود ممکن است به عنوان گارنیش ، اصطلاح فرانسوی به معنای "گارینه" توصیف شود.
در بسیاری از موارد ، این تزئین ممکن است طعم اضافه یا متضاد ایجاد کند.
بعضی از گارنیش ها به طور عمده برای تقویت تأثیر بصری آیتم انتخاب می شوند ، در حالی که برخی دیگر برای طعمی که قرار است منتقل کنند انتخاب می شوند.
5 سال پیش
در تاریخ 1398/09/23 منتشر شده
است.
319
بـار بازدید شده