آشپزی حرفه ای, گارنیش چیست؟ مدرسه آشپزی ایران شف

319 بار بازدید - 5 سال پیش - گارنیش ، ماده یا ماده
گارنیش ، ماده یا ماده ای است که به عنوان دکوراسیون یا تزئیناتی که روی یک نوشیدنی و یا به همراه یک ظرف غذا آماده می شود. تزئین یک ماده غذایی که با آن سرو می شود ممکن است به عنوان گارنیش ، اصطلاح فرانسوی به معنای "گارینه" توصیف شود. در بسیاری از موارد ، این تزئین ممکن است طعم اضافه یا متضاد ایجاد کند. بعضی از گارنیش ها به طور عمده برای تقویت تأثیر بصری آیتم انتخاب می شوند ، در حالی که برخی دیگر برای طعمی که قرار است منتقل کنند انتخاب می شوند.
5 سال پیش در تاریخ 1398/09/23 منتشر شده است.
319 بـار بازدید شده
... بیشتر