طرز تهیه ترشی لیته
بادمجان دو کیلو، هویج پنج عدد، سیر یک بوته،سبزی های معطر یک پیاله سوپخوری خرد شده ( نعنا ترخون مرزه شوید و ریحون از سبزی خشک هم میشه استفاده کرد )،سرکه قرمز یا سفید به اندازه ای روی مواد و بگیره ،نمک و گلپر و زرد چوبه و فلفل سیاه و قرمز به اندازه نیاز سیاه دانه دو قاشق غ ( اختیاری )...طرز تهیه:بادمجان و هویج و سیر داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید بعد سبزی و ادویه ها و نمک و ... اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد سرکه رو بریزید و داخل شیشه های خشک تمیز بریزید یک هفته بعد آمادس.
نوش جان:)
از پیج(aida_babaee@)
همه توضیحات ...