پروتئين حیوانی| چگونه و چه مقدار مصرف کنیم؟
متن کامل مقاله در وبسایت:
spooshan.com
عدهی بسیاری از اینکه گوشت حیوانات را به سفرهی خود راه بدهند نگران هستند. این نگرانیها راجع به گوشت قرمز بیشتر نیز هست. گوشت قرمز با وجود نمک و چربی بالایی که دارد منجر به فشار خون و بیماریهای قلبی و عروقی میشود. من از تغذیهی انسانهای غارنشین و ماقبل تاریخ چیزی نمیدانم؛ اما میدانم که شما میتوانید گوشت گوسفند، گوشت بره و سایر گوشتها را در هفته چند بار مصرف کنید. پروتئین حیوانی موجود در گوشت حیوانات
همه توضیحات ...