طرز تهیه برنج آبکشی(بهترین روش پخت برنج ایرانی) با فوت فن ها با تمام نکته ها

54,016 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#بهترین_روش_پخت_برنج_ایرانی_با_فوت_و_فن_ها #طرز_تهیه_برنج_آبکش_با_تمام_نکته_ها اول ۲ لیوان برنج رو پاک می‌کنیم جوری که هی ...
#بهترین_روش_پخت_برنج_ایرانی_با_فوت_و_فن_ها #طرز_تهیه_برنج_آبکش_با_تمام_نکته_ها اول ۲ لیوان برنج رو پاک می‌کنیم جوری که هیچ آشغالی توش نباشه. بعد با آب ولرم می‌شوییم و چند بار آب رو عوض می‌کنیم تا زمانی که آب روی برنج تقریباً زلال شه. زیاد چنگ نزنین تا برنج خرد نشه. بعد از شستن میزاریم توی آب واسه سه ساعت بمونه. اگه برنج کهنه بود می‌شه از شب قبل هم بزاریم تا خیس بخوره. به ازای هر پیمانه برنج یه قاشق نمک هم بهش اضافه می‌کنیم. می‌شه برنج رو بدون خیس کردن بپزیم،اما اگه یه مدت بزاریم تو آب بمونه بیشتر قد می‌کشه و ری می‌کنه. یه قابلمه‌ی مناسب برمی‌داریم، تا ۲/۳ آن را از آب پر می‌کنیم. روی گاز میزاریم و شعله گاز را روشن می‌کنیم. صبر می‌کنیم تا آب جوش بیاد. زمانی‌که آب جوش اومد، آب داخل ظرف رو اول خالی می‌کنیم و بعد برنج رو به تنهایی داخل قابلمه‌ی آب جوش می‌ریزیم. چون که اگه با آب بریزیم، آب داخل قابلمه از جوش می‌افته. بعد از ۲ دقیقه،زمانی‌که درحال جوش بود، یه لیوان آب سرد یا چند تکه یخ، بهش اضافه کنید تا به برنج شوک وارد شه و خوب قد بکشه. بهش ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید،باعث میشه که برنجتون سفید بشه . بعد از ۵ الی ۸ دقیقه که برنج در آب در حال جوش بود، امتحانش می‌کنیم. یه دونه از برنج رو برمی‌داریم و بین دو انگشت فشار میدیم. اگه اطراف دونه‌های برنج نرم بود و وسطش هنوز یه مقدار خام بود، برنج رو آبکش می‌کنیم. سعی کنین همیشه برنج رو یه مقدار زنده‌تر بکشین، چون اینطوری دونه دونه درمیاد. اگه هم احساس کردین خام بود، موقع دم کشیدن یه مقدار آب بهش اضافه می‌کنیم. بعد از این که برنج رو آبکش کردیم، یه مقدار آب ولرم روش می‌ریزیم. قابلمه هم با آب سرد شسته . مقداری روغن توش می‌ریزیم تا کامل ته قابلمه رو بگیره. بعد ته دیگ دلخواه رو کف قابلمه می‌چینیم. مثل نون لواش یا سیب زمینی یا . من از خود برنج،ته دیگ زعفرانی درست کردم. مقداری از برنج رو داخل قابلمه بریزیدو ۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ بریزید و بهم بزنید تا برنج رنگ بگیره.با پشت قاشق فشرده کنید. من میخوام برنج قالبی درست کنم.باقیمانده برنج رو،روی ته دیگ میریزیم.با کفگیر فشرده کنید که بعداز پخت،به راحتی در ظرف مورد نظر برگردونید. اگر نمیخواید قالبی درست کنید،احتیاجی نیست که برنج رو فشرده کنید.مقداری روغن،روی برنج بریزید.

همه توضیحات ...