طرز تهیه شیرینی کشمشی در سولاردام الجی و فر

12,584 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
سلام شیرینی کشمشی از اون دسته شیرینی هایی هست که هم خیلی ساده درست میشه هم خیلی خوشمزه ست همه جوره هم میشه درستش کرد چه تو سولا ...
سلام شیرینی کشمشی از اون دسته شیرینی هایی هست که هم خیلی ساده درست میشه هم خیلی خوشمزه ست همه جوره هم میشه درستش کرد چه تو سولاردام چه تو فر یا حتی رو گاز مواد لازم برای حدودا ۱۸-۲۰عدد شیرینی تخم مرغ ۲عدد درشت کره ۱۲۵گرم (من نصف روغن صاف قنادی ریختم،نصف روغن جامد خونگی زدم) وانیل نوک ق چ پودر نارگیل یک ق غ سرپر (من نزدم) آرد قنادی ۲۵۰گرم (یک لیوان +دو سوم لیوان) پودر قند‌ ۲۰۰گرم (یک لیوان +یک سوم لیوان) بکینگ پودر یک چهارم ق چ کشمش۱۰۰گرم (دو سوم لیوان) روش پخت روی گاز :شعله پخش کن رو به مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم گرم کنید بعد تابه رو روش قرار بدین و شیرینی هارو روی کاغذ روغنی داخلش بزارین و در اون رو با دمکنی ببندید بعد ۱۰دقیقه آماده ست(حتی اگه رو شیرینی ها کمی شل بود هم شعله رو خاموش کنید تا شیرینی ها خشک نشن) روش پخت در سولاردام : ابتدا با کانوکشن ۱۶۰ درجه پیش گرمایش میکنیم ، سپس به همراه سه پایه کوتاه سینی شیرینی را درون دستگاه گذاشته و با همان دما زمان ۱۲ دقیقه حداکثر ۱۵دقیقه زمان میدیم (حتی یک دقیقه بیشتر هم زمان ندین چون شیرینی ها خشک میشن) روش پخت در فر : فر رو با حرارت ۱۷۰درجه به مدت یک ربع گرم میکنیم و بعد قالب رو داخلش بگذارید و مدت ۱۰دقیقه تا یک ربع زمان بدین. بعد از پخت اجازه بدین تا شیرینی ها کاملا خنک بشن با کاردک از روی کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف در بسته نگهداری کنید شیرینی کشمشی اگه با کره درست بشه تا یک هفته و اگر با روغن درست بشه تا یک ماه ماندگاری دار

همه توضیحات ...