کرپ دال عدس
مواد لازم :
۱ پیمانه دال عدس
۲پیمانه آب
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه اختیاری
طرز تهیه :
اول دال عدس ها را قشنگ میشوریم بعد به مدت ۲ ساعت روش یه پارچه میندازیم تا خیس بخورد. حالا با میکسر یا گوشکوب برقی کاملا له میکنیم و داخل تابه که با روغن زیتون چرب شده ، یک ملاقه ریخته و اجازه دهید تا روش حفره های ریزی بزنه ، بعد برمیگردونیم و دو دقیقه بعد از تابه خارج میکنیم. کرپ دال عدس حاضره.نوش جان
تجربه خودم
️ اگر مقداری نمک اضافه کنید بهتره.
️ بدون روغن هم درست میشه ولی با روغن زیتون لطیف تر هست.
همه توضیحات ...