رازهای پخت خورش کرفس؛ غذایی که دلتان را میبرد!
در این ویدیو به شما نشان میدهیم چگونه یکی از خوشمزهترین و سنتیترین غذاهای ایرانی یعنی خورش کرفس را تهیه کنید.
از انتخاب مواد اولیه تازه و با کیفیت گرفته تا روشهای پخت و نکات کلیدی برای خوشمزهترشدن خورش، همه و همه در این ویدیو به شما آموزش داده میشود. با ما همراه باشید تا با هر قاشق از این خورش لذیذ، طعم واقعی آشپزی ایرانی را تجربه کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه خورش کرفس (برای 4 نفر):
- کرفس: 400 گرم
- گوشت قرمز: 400 گرم
- نعناع: 50 گرم
- جعفری: 150 گرم
- پیاز متوسط: 2 عدد
- ادویهها: نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
فراموش نکنید که برای دیدن ویدیوهای بیشتر مشابه این، کانال ما را دنبال و ویدیوها را لایک کنید.
پیش نمایش 00:00
مواد لازم 00:14
تفت دادن گوشت 00:27
تفت دادن سبزیها 02:27
اضافه کردن سبزیها به خورش 03:14
همه توضیحات ...