شیرینی نخودچی

زرمس
زرمس
شیرینی نخودچی: آرد نخودچی دو آتیشه: ٤٠٠گرم آرد شیرینی پزی: ١٠٠گرم خاک قند:٢٠٠گرم روغن نیمه جامد لادن: ۲۰۰گرم الی تا۲۵۰ بستگی به ...
شیرینی نخودچی: آرد نخودچی دو آتیشه: ٤٠٠گرم آرد شیرینی پزی: ١٠٠گرم خاک قند:٢٠٠گرم روغن نیمه جامد لادن: ۲۰۰گرم الی تا۲۵۰ بستگی به كيفيت آرد نخودچي تون دارد طرز تهیه: ابتدا آرد نخودچی و آرد سفید را در ظرفی الک کرده سپس خاک قند را الک کرده و به آرد ها اضافه میکنیم و با همزن يا دست همزده سپس روغن آب کرده ولرم را و به مواد خشک اضافه میکنیم (٢٠٠گرم روغن را اضافي كنيد و شروع به ورز دادن کرده تا مواد به انسجام مطلوبی برسد اگر ديديد شكل خميري به خودش نگرفت بقيه روغن را با احتياط اضافي كنيد ميزان روغن بستگي به كيفيت آرد نخودچي تون داره)خمیر را 12 الی 24 ساعت استراحت داده و سپس دوباره یکبار با میکسر میزنید تا خمیر قابلیت پهن شدن را داشته باشد سطح میز کار را خيلي كم آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کرده به دلخواه از پودر پسته رو خميرتون كه پهن كرديد استفاده كنيد و شروع به قالب زدن میکنیم و در سینی فر قرار داده و داخل فر بگذارید تا بپزند زیر شیرینی ها باید کمی تغییر رنگ داده شود پس از پخت سینی ها را درآورده و تا سرد شدن شیرینی های به آنها دست زده نشود تا خنک شود. دمای فر گازی 160 درجه به مدت 40 الی 45 دقیقه دمای فر برقی 150 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه نکته : 1- روغن آب شده نباید خیلی داغ به خمیر اضافه شود. 2- روغن هنگام آب شدن نباید بجوشد. 3- خمیر نخودچی باید یک شبانه روز استراحت داده شود ٤-حتما قبل از پخت چند تا داخل سيني گذاشته و بپزيد تا دماي فرتون دست تون بياد

همه توضیحات ...