لپه تنها

tanhafood.ir
tanhafood.ir
80 بار بازدید - 4 سال پیش - لپه معمولا یه عنوان کلی
لپه معمولا یه عنوان کلی برای دانه های نصف شده حبوبات هستش، اما اون لپه ای که ما تو ایران توی غذاهایی مثل قیمه و آش استفاده می کنیم، از نوعی نخود بدست میاد که با فشارهای مکانیکی به دو قسمت تقسیم میشن... لپه ها سرشار از آهن، پروتئین و فیبر هستن و البته لازم به گفتن نیست چقدر می تونن به حفظ سلامتی ما کمک کنن... ما هم توصیه می کنیم برای پخت غذاهای خوشمزتون از لپه با کیفیت "تنها" استفاده کنید...
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/13 منتشر شده است.
80 بـار بازدید شده
... بیشتر