اصول پخت تهچین مرغ مجلسی

آشپزی با فهیمه
آشپزی با فهیمه
759 بار بازدید - 5 ماه پیش - سلام فهیمه هستم اگر تو
سلام فهیمه هستم اگر تو هم مثل من عاشق تنوع غذایی هستی بهت پیشنهاد می کنم کانالم و دنبال کنی و از خوردن این تهچین خوشمزه لذت ببری حالا بریم سراِغ آموزش: مواد لازم پخت مرغ: سینه مرغ: ۲ برش پیاز: ۲عدد کوچیک نمک: ۱ قاشق چایخوری برگ بو : ۳ برگ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری برنج: ۴ پیمانه نمک: ۲ قاشق سو‌پخوری زرشک: ۲ پیمانه کره: ۲۵ گرم روغن: ۱/۲ پیمانه خلال بادام: ۱/۲ پیمانه خلال پسته: ۱/۲ پیمانه شکر: ۱ قاشق چایخوری مواد تهچین: برنج آبکش شده مرغ پخته ماست پرچرب چکیده: ۲ پیمانه زعفران : ۲ قاشق سوپخوری روغن: ۱ و۱/۲ پیمانه تخم مرغ کامل: ۲ عدد زرده تخم مرغ: ۶ عدد برنج و از پنج ساعت قبل با مقداری نمک خیس کردم مرغ و سفید کردم این یه تکنیک برای حفظ خواص گوشت و از بین بردن بوی زحم مرغ هستش ۲ دقیقه مرغ وداخل آب جوش گذاشتم بعداز دو دقیقه بیرون آوردم و با دو لیوان آب، برگ بو، نمک، پیاز و زردچوبه آب پزش کردم زرشک و با مقداری روغن و کره سرخ کردم بعداز اینکه یکم سرخ شدن شکر رو اضافه کردم بعداز ذوب شدن شکر و سرخ شدنش زرشک و به دو قسمت کردم یک قسمت ساده برای بین تهچین به یک قسمت دیگه خلال بادام و خلال پسته رو اضافه کردم هم زدم تا با هم مخلوط بشن این و برای تزئین استفاده کردم زعفران و با یخ دم کردم و با چند قطره آب داغ شک دادم آب اضافه برنج و داخل ظرف ریختم و داخل قابلمه آب ریختم بعداز جوش آمدن آب برنج و داخل قابلمه ریختم برنج تهچین باید زنده تر باشه بعداز چند جوش داخل سبد ریختم مرغ پخته شده رو ریش ریش کردم و کنار گذاشتم زرده تخم مرغ و به همراه تخم مرغ کامل داخل ظرف ریختم یک مقدار هم زدم تا باز بشه بعد نمک و ماست و اضافه کردم هم زدم تا با هم مخلوط بشن بعد زعفران و اضافه کردم هم زدم تا مواد یکدست بشن بعد روغن و اضافه کردم بع بعداز یکدست شدن مایه تهچین برنج و در دو مرحله اضافه کردم یک مقدار هم زدم تا برنج آغشته به مواد بشه قالب ‌چرب کردم یک لایه از مواد برنجی داخل قالب ریختم یک مقدار فشردش کردم بعد یک لایه مرغ و زرشک ریختم حواستون باشه زرشک و مرغ به دیواره قالب نچسبه یک سانت فاصله از قالب داشته باشه بعد یک لایه از برنج روی مرغ و زرشک ریختم و فشردش کردم روی ظرف فویل کشیدم و ظرف داخل فر از قبل داغ شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱:۳۰ دقیقه گذاشتم ممنون
5 ماه پیش در تاریخ 1402/11/02 منتشر شده است.
759 بـار بازدید شده
... بیشتر