دستور یک پیش غذای سریع و آسان یمنی مناسب ماه رمضان!

⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
902 بار بازدید - پارسال - عناصر: دو فنجان آرد نخودچی
عناصر: دو فنجان آرد نخودچی نصف قاشق چای خوری زیره گشنیز نصف قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری پودر کاری نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی یک چهارم قاشق چایخوری یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک یک قاشق چایخوری یک چهارم فنجان پیاز سبز خرد شده گشنیز، خرد شده یک و یک چهارم فنجان آب روغن نباتی برای سرخ کردن دستورالعمل ها: در یک کاسه بزرگ، آرد نخودچی، زیره، گشنیز، زردچوبه، پودر کاری، فلفل چیلی، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. پیاز سبز خرد شده و گشنیز خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید و مخلوط را ورز دهید تا خمیر غلیظی به دست آید. مقدار کل آب باید یک و یک چهارم فنجان باشد. اجازه دهید خمیر پانزده دقیقه بماند. روغن نباتی را در ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. یک قاشق را در روغن نباتی فرو کنید و مقداری از خمیر را در روغن نباتی داغ بریزید. از کف قاشق صافی برای چرخاندن سرخ کردنی ها استفاده کنید تا از همه طرف بپزند. سرخ کردنی ها را تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند سرخ کنید. سرخ کردنی ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سرخ کردنی ها را داغ با سس دلخواه سرو کنید. از نخود فرنگی های خوشمزه خود به عنوان پیش غذا یا میان وعده ماه رمضان لذت ببرید
پارسال در تاریخ 1401/12/29 منتشر شده است.
902 بـار بازدید شده
... بیشتر