طرز تهیه ترشی لبو و انار یلدایی (ایده یلدا)
#ترشی_لبو_و_انار_یلدایی
#ایده_یلدا
اگه میخواید ترشی تند باشه ،فقط از سرکه استفاده کنید در غیر اینصورت از مخلوط سرکه واب لبو استفاده کنید.میتونید بجای سرکه،آبغوره جایگزین کنید.
لبو رو میتونید نگینی خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید.
مواد لازم:
لبوی گرد وتپل و سایز متوسط نیم کیلو
سرکه یا آبغوره نصف لیوان
آب لبو ۱ لیوان
نمک ، گلپر وفلفل به میزان لازم
شکر ۱ قاشق یا نبات ۱ شاخه
انار درشت ۱ عدد
طرز تهیه:
لبو رو درسته وبا پوست بشورید(سروته جدا نکنید)وبزارید تو قابلمه به اندازه ای آب بریزد تا روی لبوها رو بگیره . یکساعت زمان بدید تا بپزه اما کامل نه
سپس پوست بکنید وبه سلیقه خود خرد کنید یا مثل من رنده درشت بزنید.
انار ،سرکه ،اب لبو ،نمک ، شکر و گلپر رو بریزید روش وباهم قاطی کنید وبریزد تو شیشه در دار ودرشو کیپ ببنید. ترشی بعد از یک هفته قابل خوردنه . داخل یخچال نگهداری کنید .
شکر قابل حذفه ،دوست ندارید نریزید .
اب لبو ،همون آبی که لبو توش پخته شده.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...