طرز تهیه پیراشکی کرمدار خونگی
masume_mardani
خب اینم پست پر دردسره #پیراشکی_کرمدار
فیلمو خلاصه کردم سرعتشم بردم بالا حجمشم کم کردم از بس ک تو فیلمای قبلی گفتین به فکر مصرف نت ما هم باش منم خو ی بچه حرف گوش کن به دیده منت گذاشتم و فیلمو مختصر کردم دیگه نیاین ایراد بگیرین
حالا بریم سراغ#پیراشکی این دستورو من چندساله دارم درست کنم خیلی عالیه
مواد لازم خمیر#پیراشکی_کرمدار
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۳۵ گرم
شیر یا آب ولرم نصف لیوان
ارد ۲ لیوان
شکر ۲ قاشق عذاخوری
خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری
اول بریم سراغ عمل اوردن خمیر مایه به نصف لیوان اب یا شیر ولرم نصف قاشق شکر اضافه میکنیم (من سری اول ک درشت کردم شیر ریختم ک متاسفانه فیلمش پاک شد بار دوم ک دوباره فیلم گرفتم شیر نداتم از اب استفاده کردم و هیچ فرقی باهم نداشتن)
خمیرمایه رو هم بهش اضافه میکنیم ی کم هم میزنیم دربشو میبندیم و ده دقیقه اجازه میدیم عمل بیاد.
تخم مرغ و بقیه شکر و با قاشق هم میزنیم کره رو اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا کره و تخم مرغ یک دست بشه حالا خمیرمایه عمل اومده رو اضافه میکنیم آرد رو کم کم اضافه میکنیمو همزمان ورز میدیم ک خمیر نرمی بدست بیاد و نچسبه به دست اصلا ولی همه ارد رو ی مرتبه نریزین ممکنه زیاد باشه و خمیر سفت بشه .۱۰-۱۵ دقیقه حسابی ورز میدیم بعد روی خمیر رو میپوشونیم و در جای گرمی ۱-۲ساعت استراحت میدیم تا خمر ور بیاد و حجمش دو برابر بشه .بعد از استراحت پف خمیر رو با دست میگیریم روی سطح رو آرد میپاشیم و خمیر رو با وردنه صاف میکنین قطر خمیر نباید زیاد باشه خیلیم نباید نازک باشه.با ی چیز گرد قالب میزنیم تو ی سینی آرد میپاشیم و خمیر ها رو تو سینی میزاریم دوباره روشو میپوشونیم و تو این فاصله کرم پیراشکی رو آماده میکنیم.
مواد لازم کرم#پیراشکی
نصف لیوان شیر رو روی حرارت میزاریم ۴ قاشق عذاخوری شکر اضافه میکنیم هم میزنیم و ۲ قاشق غذاخوری ارد اضافه میکنیم باهمزن دستی هم میزنیم ک گلوله ارد نباشه و به غلظت فرنی برسه حالا نوک قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم.
خمیرهای قالب زده رو در روغن داغن میزاریم نیازی نیست غوطه ور باشه فقط با قاشق مرتب روغن روشون بریزین ک پف کنه و داخل خمیر بپزه ی طرفش ک سرخ شد برگردونین تا طرف دیگش سرخ بشه.
تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و کلاسدونی فقط تو انتشار اون کمک میکنه
همه توضیحات ...