باقالی پلو با ماهیچه
2 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد لازم برای ماهیچه :
مواد لازم برای ماهیچه :
ماهیچه گوسفندی۴ عدد
پیاز ۱ کیلو(۴عدد خیلی بزرگ)
سیر ۳ حبه
زعفران آب کرده نصف استکان
چوب دارچین نصف یک چوب
پودر زنجبیل ۱/۴ ق چ
فلفل سیاه مقداری
گلاب ۱ فنجان
دانه هل ۲ عدد
زردچوبه ۱ ق م
نمک و روغن و کره و آبلیمو
مواد لازم برای باقالی پلو:
برنج ۲لیوان
باقالی ۱لیوان
شوید خشک نصف لیوان
نمک و روغن مقداری
برای ته دیگ ،۱دونه سیب زمینی استفاده کردم.
طرز تهیه :
ماهیچه ها را در کمی روغن و کره تفت دهید و حین سرخ شدن مقداری زعفران آب کرده روی آنها بریزید و اجازه دهید همه قسمت های ماهیچه کاملا طلایی و سرخ شود.
ماهیچه را از تابه خارج کنید و یک سوم پیازهای خلال شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شفاف شوند.
زردچوبه اضافه کنید و سی ثانیه تفت دهید.
ماهیچه ها را روی پیازها قرار دهید و پودر زنجبیل و فلفل سیاه روی آنها بپاشید.
چوب دارچین، سیر خرد شده، دانه های هل سوراخ شده و زعفران آب کرده را به تابه اضافه کنید.
بقیه پیازها را روی ماهیچه ها بریزید و یک فنجان گلاب را اضافه کنید و درب تابه را ببندید و با شعله ملایم حدود 4 ساعت زمان دهید تا کاملا بپزند.
بعد از یکساعت حتما درب تابه را باز کنید و پیازها را کمی جابجا کنید تا پخت یکنواخت انجام شود.
بعد از 3 ساعت به میزان لازم نمک و مقداری آبلیمو اضافه کنید و حدود یکساعت دیگر به پخت ادامه دهید.
در تمام طول پخت شعله حتما ملایم باشد و ترجیحا از شعله پخش کن استفاده کنید.
به هیچ وجه آب یا رب به مواد اضافه نکنید.
در انتهای پخت، چوب دارچین و دانه های هل و سیرها را از تابه خارج کنید.
پیازها به میزان کافی آب می اندازند و با کمک زعفران و گلاب پخت به خوبی انجام میشود.
برای باقالی پلو، داخل آب جوش ونمک، برنج و باقالی ریخته و بعد آبکش کردن داخل قابلمه، همراه با ته دیگ سیب زمینی ،برنج ، باقالی و شوید خشک را اضافه کرده، بامقداری روغن به مدت ۴۰ دقیقه برنج را دم میزاریم.
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/22 منتشر شده
است.
2,032
بـار بازدید شده