باقالی پلو با ماهیچه

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم برای ماهیچه :
مواد لازم برای ماهیچه : ماهیچه گوسفندی۴ عدد پیاز ۱ کیلو(۴عدد خیلی بزرگ) سیر ۳ حبه زعفران آب کرده نصف استکان چوب دارچین نصف یک چوب پودر زنجبیل ۱/۴ ق چ فلفل سیاه مقداری گلاب ۱ فنجان دانه هل ۲ عدد زردچوبه ۱ ق م نمک و روغن و کره و آبلیمو مواد لازم برای باقالی پلو: برنج ۲لیوان باقالی ۱لیوان شوید خشک نصف لیوان نمک و روغن مقداری برای ته دیگ ،۱دونه سیب زمینی استفاده کردم. طرز تهیه : ماهیچه ها را در کمی روغن و کره تفت دهید و حین سرخ شدن مقداری زعفران آب کرده روی آنها بریزید و اجازه دهید همه قسمت های ماهیچه کاملا طلایی و سرخ شود. ماهیچه را از تابه خارج کنید و یک سوم پیازهای خلال شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شفاف شوند. زردچوبه اضافه کنید و سی ثانیه تفت دهید. ماهیچه ها را روی پیازها قرار دهید و پودر زنجبیل و فلفل سیاه روی آنها بپاشید. چوب دارچین، سیر خرد شده، دانه های هل سوراخ شده و زعفران آب کرده را به تابه اضافه کنید. بقیه پیازها را روی ماهیچه ها بریزید و یک فنجان گلاب را اضافه کنید و درب تابه را ببندید و با شعله ملایم حدود 4 ساعت زمان دهید تا کاملا بپزند. بعد از یکساعت حتما درب تابه را باز کنید و پیازها را کمی جابجا کنید تا پخت یکنواخت انجام شود. بعد از 3 ساعت به میزان لازم نمک و مقداری آبلیمو اضافه کنید و حدود یکساعت دیگر به پخت ادامه دهید. در تمام طول پخت شعله حتما ملایم باشد و ترجیحا از شعله پخش کن استفاده کنید. به هیچ وجه آب یا رب به مواد اضافه نکنید. در انتهای پخت، چوب دارچین و دانه های هل و سیرها را از تابه خارج کنید. پیازها به میزان کافی آب می اندازند و با کمک زعفران و گلاب پخت به خوبی انجام میشود. ‌برای باقالی پلو، داخل آب جوش ونمک، برنج و باقالی ریخته و بعد آبکش کردن داخل قابلمه، همراه با ته دیگ سیب زمینی ،برنج ، باقالی و شوید خشک را اضافه کرده، بامقداری روغن به مدت ۴۰ دقیقه برنج را دم میزاریم. لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/22 منتشر شده است.
2,032 بـار بازدید شده
... بیشتر