طرز تهیه دسر پاناکوتا

پیکاچو
پیکاچو
1.1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - پانا کوتا - Panna cotta
پانا کوتا - Panna cotta لایه اول: خامه : ۱ لیوان شیر : نصف لیوان شکر : ۳ قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای‌خوری آب: ۴ قاشق چای‌خوری وقتی شیر و خامه و شکر روی حرارت هست، قبل از اینکه بخواد بجوشه حرارت رو خاموش کنید. یعنی نزدیک جوشیدن، بعد ژلاتین رو اضافه کنید. بعد از درست کردن لایه اول، اون رو داخل ظرف مناسب بریزید و ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید. ——- لایه دوم: انبه: ۲ عدد پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای‌خوری آب: ۴ قاشق چای‌خوری ——- لایه سوم: بادام زمینی
4 سال پیش در تاریخ 1399/01/06 منتشر شده است.
1,172 بـار بازدید شده
... بیشتر