دستور پخت لوکوم خوشمزه در چهار طعم به روشی آسان، آسان و بدون دردسر!

⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
4.2 هزار بار بازدید - پارسال - طرز تهیه شیرینی ترکی لوکوم
طرز تهیه شیرینی ترکی لوکوم مواد اولیه: شکر دو لیوان یک و نیم لیوان آب یک چهارم قاشق چایخوری اسید سیتریک نشاسته ذرت سه چهارم فنجان یک قاشق چایخوری کرم تارتار کره یک قاشق غذاخوری (15 گرم) شکر یک فنجان (به چهار دسته تقسیم شده) یک چهارم فنجان عسل (به چهار دسته تقسیم شده) یک قاشق چایخوری گلاب رنگ خوراکی قرمز وانیل یک قاشق چایخوری مزه آهک رنگ خوراکی سبز بادام ها رنگ خوراکی نارنجی طعم بادام یا گلاب نشاسته ذرت (برای گردگیری) دستورالعمل ها: در یک قابلمه بزرگ، 2 فنجان شکر، 1.5 فنجان آب و 1/4 قاشق چایخوری اسید سیتریک را مخلوط کنید. مخلوط را هم بزنید تا شکر حل شود و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. به صورت دسته ای نشاسته ذرت را به مخلوط شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. ۱ قاشق غذاخوری خامه تارتار، ۱ فنجان آب و مخلوط بیکینگ پودر را به مخلوط شکر اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و به تدریج ۱ پیمانه شکر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر آب شود. به هم زدن ادامه دهید تا کل شکر تمام شود. ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و روی حرارت متوسط به هم زدن ادامه دهید تا کره با مخلوط مخلوط شود. مخلوط را به چهار دسته تقسیم کنید و مواد زیر را به هر دسته اضافه کنید: دسته اول: 1/4 فنجان عسل، 1 قاشق چایخوری گلاب و کمی رنگ خوراکی قرمز. حدود 6 دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. با پلاستیک و کمی روغن نباتی بپیچید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. دسته دوم: 1/4 فنجان عسل، 1 قاشق چایخوری وانیل و کمی روغن نباتی. روی حرارت متوسط هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. با پلاستیک بپیچید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. دسته سوم: 1/4 فنجان عسل، 1 قاشق چایخوری پوست لیموترش و کمی رنگ خوراکی سبز. روی حرارت متوسط هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. با پلاستیک بپیچید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. دسته چهارم: 1/4 فنجان عسل، 1/4 فنجان بادام، کمی رنگ خوراکی نارنجی و 1 قاشق چایخوری طعم بادام یا گلاب. روی حرارت متوسط هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. با پلاستیک بپیچید و بگذارید تا دمای اتاق خنک شود. بعد از خنک شدن دمنوش، کمی نشاسته ذرت بپاشید و به شکل دلخواه برش بزنید. سرو کنید و لذت ببرید!
پارسال در تاریخ 1402/01/04 منتشر شده است.
4,251 بـار بازدید شده
... بیشتر