طرز تهیه کلوچه کنجدی بازاری (با آموزش سه روش پخت با سولاردام ،فر،روی گاز)

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
23.8 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم برای تقریبا ۲۰-۲۲تا
مواد لازم برای تقریبا ۲۰-۲۲تا کلوچه تخم مرغ ۲عدد وانیل یک چهارم ق چ شکر یک لیوان (۲۰۰گرم) آرد سفید قنادی سه لیوان (۳۵۰گرم) هل یک ق چ بکینگ پودر یک ق غ روغن مایع ۳/۴لیوان(۱۲۰میل) ماست شیرین ۳ق غ زعفران دم کرده یک ق م پودر کاکائو یک ق چ کنجد به مقدار لازم ️زعفران و پودر کاکائو برای سه رنگ کردن کلوچه ها هستش و اجباری نیست ️ماست و بکینگ پودر رو ترکیب میکنیم و میزاریم کنار تا حالت پفکی و کف دار بشه ️تخم مرغ ها و وانیل و هل و شکر رو با همزن میزنیم ️روغن و ترکیب ماست رو‌هم اضافه میکنیم و مجدد با همزن میزنیم ️در آخر آرد اضافه کرده و خمیر کلوچه آماده میشه ️برای سه رنگ کردن از خمیر در سه ظرف جدا کرده و در یکی زعفران دم کرده و دیگری پودر کاکائو میریزیم ️خمیر رو ۲/۳۰تا ۳ساعت در نایلون در فریزر میزاریم تا حالت چسبندگی اون کم بشه و قابل فرم دادن بشه ️بعد از این زمان کف دستها رو چرب کرده و گلوله هایی اندازه گردو برداشته و در کنجد میزنیم و در قالب به همراه کاغذ روغنی قرار میدیم ️️️نکات مهم ️خمیر این کلوچه کاملا شل و چسبناکه پس نگران نباشین با فریز کردن کاملا سفت میشه و میتونید بهش فرم بدین ️هرگز هرگز هرگز آرد بیشتر اضافه نکنید تنها در صورتیکه زعفران ریختین و خمیر کمی شل تر شد یک ق چ ارد اضافه کنید ️در زمان فرم دادن خمیر حتما حتما دست هاتون رو کامل چرب کنید تا خمیر به دستتون نچسبه ️بین کلوچه ها فاصله بزارید تا موقع پخت به همدیگه نچسبن ️بعد از زمان پخت کمی روی کلوچه ها نرم و شل هستش که تا خنک بشن دیگه این حالت نمیمونه پس اصلا اصلا زمان پخت رو اضافه نکنید چون باعث میشه کلوچه ها خشک بشن روش پخت با سولاردام : ابتدا با کانوکشن ۱۵۰درجه پیش گرمایش کرده و بعد با همان دما به همراه سه پایه کوتاه زمان ۱۵دقیقه پخت انجام میشود (زمان بیشتر نزارید چون خشک میشن) روش پخت روی گاز : کف تابه رو کاغذ روغنی گذاشته ،کلوچه ها رو درونش میزاریم به همراه در و دمکنی و شعله پخش کن روی حرارت کم ۱۰ دقیقه میزاریم تا بپزه روش پخت در فر : فر رو از قبل گرم کرده و با دمای ۱۸۰درجه به مدت تقریبا ۱۵-۲۰دقیقه میزاریم تا بپزه
2 سال پیش در تاریخ 1400/11/05 منتشر شده است.
23,895 بـار بازدید شده
... بیشتر