طرز تهیه شربت زولبیا بامیه و باقلوا / شربت بار/ شربت براق

آشپزی با آرسام
آشپزی با آرسام
3.6 هزار بار بازدید - 4 ماه پیش - برای داشتن زولبیا و بامیه
برای داشتن زولبیا و بامیه حرفه ای ، تهیه شربت بار با کیفیت خیلی مهمه ، شربت بار حرفه ای نیاز به جوهر لیمو و گلوکز داره. لطفاً بجای جوهر لیمو، آبلیمو رو نزنید چون احتمال شکرک زدن بالا میاره. استفاده از گلوکز هم باعث شفافیت زولبیا و بامیه شما خواهد شد پس حتماً از لوازم قنادی ها تهیه کنید.قیمت مناسبی دارند و مابقی اون رو میشه تا مدتها در کابینت نگهداری کرد و بار ها ازشون استفاده می کنید. حتماً از قاشق چوبی استفاده کنید ، شکرک اطراف قابلمه را با آبلیمو که اسیدی هست از بین ببرید تا شکرک وارد شربت نشه. مواد لازم آب یک پیمانه شکر دو پیمانه جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری گلاب ۱/۴ پیمانه زعفران ساییده ۱/۴قاشق چایخوری گلوکز یک قاشق غذاخوری هل سه عدد شکر را با آب و جوهر لیمو ترکیب کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم شکر خودش حل شود. حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شربت آماده شود و قوام بیاید.
4 ماه پیش در تاریخ 1402/12/07 منتشر شده است.
3,696 بـار بازدید شده
... بیشتر