طرز تهیه شربت زولبیا بامیه و باقلوا / شربت بار/ شربت براق
3.6 هزار بار بازدید -
4 ماه پیش
-
برای داشتن زولبیا و بامیه
برای داشتن زولبیا و بامیه حرفه ای ، تهیه شربت بار با کیفیت خیلی مهمه ، شربت بار حرفه ای نیاز به جوهر لیمو و گلوکز داره.
لطفاً بجای جوهر لیمو، آبلیمو رو نزنید چون احتمال شکرک زدن بالا میاره.
استفاده از گلوکز هم باعث شفافیت زولبیا و بامیه شما خواهد شد پس حتماً از لوازم قنادی ها تهیه کنید.قیمت مناسبی دارند و مابقی اون رو میشه تا مدتها در کابینت نگهداری کرد و بار ها ازشون استفاده می کنید.
حتماً از قاشق چوبی استفاده کنید ، شکرک اطراف قابلمه را با آبلیمو که اسیدی هست از بین ببرید تا شکرک وارد شربت نشه.
مواد لازم
آب یک پیمانه
شکر دو پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
زعفران ساییده ۱/۴قاشق چایخوری
گلوکز یک قاشق غذاخوری
هل سه عدد
شکر را با آب و جوهر لیمو ترکیب کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم شکر خودش حل شود.
حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شربت آماده شود و قوام بیاید.
4 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/07 منتشر شده
است.
3,696
بـار بازدید شده