آموزش کوکی شکلاتی ترکدار
#کوکی_شکلاتی_ترکدار
مواد لازم:
آرد سفید قنادی یک لیوان سر پر
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
پودر شکر یا پودر قند ۲/۳لیوان
پودر کاکائو ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
پودر قند به میزان لازم( برای غلطاندن)
طرز تهیه:
پودر شکر و پودر کاکائو و روغن و تخم مرغ ها و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
بعد آرد وبکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و هم میزنیم . یک ساعت در فریزر گذاشته تا چسبندگی مواد تمام شود. بعد در آورده، گلوله های از مواد برداشته، گرد کرده و در پودر قند میغلطانیم .اگر از سینی مخصوص فر استفاده میکنید، کاغذروغنی بزارید.
مواد کوکی شل و چسبنده است که باید یک ساعت در فریزر استراحت بدید و مدام چک کنید هر وقت چسبندگی خمیر بر طرف شد و خمیر قابل فرم دادن بود، مواد را از فریزر در بیاورید و شروع به گلوله کردن مواد کنید .اگه عجله ندارید ۴ساعت تو یخچال بزارید.
تایم استراحت مواد کوکی در فریزر به سرمای فریزر شما بستگی داره .
خمیرها را در پودر قند حسابی بغلطانید،به طوری که خمیر دیده نشه و با فاصله در سینی فر بچینید .اگه کم بغلطونید،کم ترک میخوره.
حتما فاصله از هم بزارید ،چونکوکی ها در فر پف کرده و بزرگ میشوند.
کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کوکی ها خارج شود بپزید.
فر برقی یا توستر ۲۰ درجه کمتر.
نکته ها:
بسته به سایز کوکی تایم پخت میتونه کمتر یا بیشتر بشه
دقت کنید بعد ۱۰ دقیقه با خلال دندان مدام چک کنید هر وقت خلال دندان تمیز خارج شد کوکی ها را از فر بیرون بیارید .اگر کوکی ها زیاد در فر بمانندخشک میشوند
اجازه بدید کوکی ها خنک شوند بعد از کاغذ روغنی جدا کنید
بافت کوکی نرم و کیکی هست.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/@ashpazinarges1017
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
همه توضیحات ...