آموزش تیرامیسو
آموزش تیرامیسو با تم یلدایی
مواد لازم:
بیسکوییت فینگر لیدی. دو بسته
خامه قنادی. سه لیوان
پنیر ماسکارپونه. صد و پنجاه گرم
قهوه. دو فنجان
شکر. یک قاشق غذاخوری
انار دون شده
پودر پسته
شما میتونید تمامی مواد اولیه و قالب و ابزار استفاده شده در این ویدیو رو از لوازم قنادی نارمیلا با کمترین قیمت و بهترین کیفیت بخرید و هر جای ایران که هستید درب منزل تحویل بگیرید
https://www.narmilahop.com
نکته: میتونید از هر مدل قهوه ای که در دسترس دارید استفاده کنید. اگر از اسپرسو استفاده میکنید حتما باید یک فنجون آبجوش اضافه کنید تا حجمش بیشتر بشه.
طرز تهیه:
ابتدا داخل ظرف مورد نظر رو کاملا با سلفون پوشش میدیم.
قهوه رو آماده میکنیم و بهش یک قاشق شکر اضافه میکنیم بیسکوییت های فینگر لیدی رو به صورت دونه به دونه داخل قهوه خیس میکنیم و توی ظرف میچینیم و کمی فشار میدیم.
برای تهیه کرم پنیری:
خامه رو فرم میدیم و پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنیم.
یک لایه خامه روی بیسکوییت ها میکشیم و مجدد یک لایه فینگر لیدی آغشته به قهوه می چینیم و مجددا یک لایه خامه
لایه ها رو تکرار می کنیم تا ظرف پر بشه.
حداقل یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
سپس دسر رو داخل ظرف سرو برمیگردونیم و یک لایه نهایی کرم پنیری روی دسر میکشیم.
در نهایت با دونه های انار و پودر پسته کاور میکنیم.
حتما امتحان کنید بسیار دسر خوشمزه و متفاوتیه و برای همه سلیقه ها مناسبه.
نوش جان
خرید از طریق سایت و دایرکت و واتس اپ
lavaze_ghanadi_narmila
️09363599005️
همه توضیحات ...