نحوه درست کردن شربت بار مخصوص زولبیا و‌بامیه و انواع شیرینی ها

1,307 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
به این مواد نیاز داریم آب یک لیوان (۱۲۰میل ) شکر دو لیوان (۲۴۰گرم) آب لیمو ۲ق غ یا جوهر لیمو ۱/۴ ق چ زعفران غلیظ یک ق غ گلاب یک ...
به این مواد نیاز داریم آب یک لیوان (۱۲۰میل ) شکر دو لیوان (۲۴۰گرم) آب لیمو ۲ق غ یا جوهر لیمو ۱/۴ ق چ زعفران غلیظ یک ق غ گلاب یک چهارم لیوان گلوکز یک ق غ ( برای براق شدن زولبیا و بامیه )که من نزدم ️آب و شکر رو میزاریم روی حرارت ملایم تا شکر کاملا حل بشه (اصلا اصلا هم نزنید ) ️بعد که شکر حل شد گلاب و زعفران و آبلیمو(یا جوهر لیمو) رو اضافه کرده و میزاریم کم کم بجوشه تا غلیظ بشه (حدود بیست دقیقه ) ️در این مدت با برس آغشته به آبلیمو دور تا دور ظرف رو پاک کنید تا شکرک نزنه ️بعد بیست دقیقه کمی از شربت رو در ظرف ریخته و بعد از خنک شدن اگر اهسته در ظرف جابجا شد یعنی غلظتش خوبه ،اگر شل بود یعنی هنوز به غلظت نرسیده و اگر خیلی سفت بود کمی آبجوش اضافه کنید و مجدد غلظتش رو چک کنید مهمترین نکته شربت بار زمان جوشیدن ا‌ون هست ؛اگر زودتر از بیست دقیقه غلیظ شد یعنی حرارت زیاد بوده و ممکنه شکرک بزنه شربت بار رو تو ظرف شیشه ای در یخچال تا چندین ماه و حتی یکسال میدونید نگهداری کنید اگر از گلوکز استفاده کردین در زمانیکه زعفران و گلاب رو اضافه کردین بریزین تا کاملا در شربت حل بشه

همه توضیحات ...