نحوه درست کردن شربت بار مخصوص زولبیا وبامیه و انواع شیرینی ها
به این مواد نیاز داریم
آب یک لیوان (۱۲۰میل )
شکر دو لیوان (۲۴۰گرم)
آب لیمو ۲ق غ یا جوهر لیمو ۱/۴ ق چ
زعفران غلیظ یک ق غ
گلاب یک چهارم لیوان
گلوکز یک ق غ ( برای براق شدن زولبیا و بامیه )که من نزدم
️آب و شکر رو میزاریم روی حرارت ملایم تا شکر کاملا حل بشه (اصلا اصلا هم نزنید )
️بعد که شکر حل شد گلاب و زعفران و آبلیمو(یا جوهر لیمو) رو اضافه کرده و میزاریم کم کم بجوشه تا غلیظ بشه (حدود بیست دقیقه )
️در این مدت با برس آغشته به آبلیمو دور تا دور ظرف رو پاک کنید تا شکرک نزنه
️بعد بیست دقیقه کمی از شربت رو در ظرف ریخته و بعد از خنک شدن اگر اهسته در ظرف جابجا شد یعنی غلظتش خوبه ،اگر شل بود یعنی هنوز به غلظت نرسیده و اگر خیلی سفت بود کمی آبجوش اضافه کنید و مجدد غلظتش رو چک کنید
مهمترین نکته شربت بار زمان جوشیدن اون هست ؛اگر زودتر از بیست دقیقه غلیظ شد یعنی حرارت زیاد بوده و ممکنه شکرک بزنه
شربت بار رو تو ظرف شیشه ای در یخچال تا چندین ماه و حتی یکسال میدونید نگهداری کنید
اگر از گلوکز استفاده کردین در زمانیکه زعفران و گلاب رو اضافه کردین بریزین تا کاملا در شربت حل بشه
همه توضیحات ...