آموزش کامل جوجه کباب سبز! متفاوت و سریع و خوشمزه

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
همیشه هم که نباید جوجه زعفرونی خورد! درسته ما ایرانیا خیلی روی کباب‌هامون غیرت داریم، ولی راستش آمریکایی ها هم یه کباب&zwnj ...
همیشه هم که نباید جوجه زعفرونی خورد! درسته ما ایرانیا خیلی روی کباب‌هامون غیرت داریم، ولی راستش آمریکایی ها هم یه کباب‌هایی دارن که جداً خوشمزه‌ست و توی کباب بازی حرفی برای گفتن دارهاصلاً شما خودتون این جوجه کباب رو امتحان کنین. ببینید شگفت زده نمیشین از خوشمزگیش مواد لازم: ساق مرغ: ۶ عدد گشنیز: یک دسته سیر: ۶ حبه لیمو ترش: ۱ عدد نمک، فلفل سیاه و پاپریکا ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری روغن زیتون: نصف استکان و یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک و یک عدد پیاز و چهار حبه سیر هم برای گرفتن بوی زهم و طعم دهی اولیه به ساق‌ مرغ. نمیدونم شما چه طعم جوجه کبابی رو بیشتر دوست دارین، ولی حتماً یک بار این کباب رو امتحان کنین؛ مطمئن باشین خوشتون میاد #کباب #جوجه_کباب #جوجه

همه توضیحات ...