آموزش ۲ روش پخت کتلت مرغ ساده و متفاوت با بهنام رستمی

11,109 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
نکات مهم و ترفندهای دو روش پخت کتلت مرغ که امروز بهتون یاد دادم هر دو ساده هستن و کتلت مرغ خانگی شما با این طرز تهیه طعم متفاوت ...
نکات مهم و ترفندهای دو روش پخت کتلت مرغ که امروز بهتون یاد دادم هر دو ساده هستن و کتلت مرغ خانگی شما با این طرز تهیه طعم متفاوت و لذیذی پیدا میکنه. حالا به نظر شما کتلت مرغِ پخته ی مامان خوشمزه تره یا کتلت مرغِ خام مامانی؟ نظر من و دایی خدابیامرزم که بیشتر روی حالت پخته شده ی مرغه ولی شما میتونین به هر دو روش امتحانش کنین و بگین بنظرتون کدومش خوشمزه تره؟ مواد لازم کتلت مرغ: مرغ (ترجیحا ترکیب برابر ران و سینه) : ۵۰۰ گرم زعفران و نمک و فلفل سیاه و پاپریکای دودی به مقدار لازم. پیاز: ۳ عدد سیر: ۵ حبه برگ بو: ۱ عدد هویج: ۱ عدد سیب زمینی : ۳ عدد جعفری: یک مشت گوجه : ۱ عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکای دودی، پولبیبر، فلفل قرمز، زعفران به مقدار دلخواه تخم مرغ: ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد کنجد: ۲ قاشق غذاخوری (اگه موادتون شل بودن میتونین از ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری هم استفاده کنین.) اول بذارین تابه داغ شه و بعد روغن رو بهش اضافه کنین. کتلت‌ها رو توی روغن خیلی داغ ولی با حرارت متوسط سرخ کنین. و حتما بعد از ترکیب مواد اونها رو یک ساعت توی یخچال بذارین️ حالا بنظرتون کتلت مامانم خوشمزه تر میشه یا کتلت مادربزرگم؟

همه توضیحات ...