آموزش جوجه کباب پنبه ای و آبدار با سس مخصوص در فر

1,379 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#جوجه_کباب_پنبه_ای_و_آبدار_با_سس_مخصوص_در_فر مواد لازم: سینه مرغ ۳ تکه کامل (به وزن ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم) البته فرقی نمیکنه ران یا ...
#جوجه_کباب_پنبه_ای_و_آبدار_با_سس_مخصوص_در_فر مواد لازم: سینه مرغ ۳ تکه کامل (به وزن ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم) البته فرقی نمیکنه ران یا سینه مرغ باشه پیاز ۱ عدد زعفران ۶ ق غ آبلیمو ۶ ق غ روغن زیتون یا روغن مایع ۶ ق غ نمک،فلفل،پودر سیر به میزان لازم برای سس مخصوص: سس مایونز ۲ ق غ سس چیلی ۱ ق غ(میتونید از ترکیب سس گوجه و فلفل هم استفاده کنید ) رب انار ۱ ق غ طرز تهیه: سینه مرغ را به تکه های ۳ سانتی برش بزنید. بهش زعفران اضافه کنید و ماساژ بدید تا جوجه ها رنگ بگیرند.سپس پیاز را نواری نازک برش بزنیدو اضافه کنید.نمک،فلفل و پودر سیر بریزید و دوباره ماساژ بدید تا جوجه ها طعم دار شوند.آبلیمو و روغن زیتون بریزید و دوباره ماساژ بدید. به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه. برای سس مخصوص: سس مایونز،سس چیلی و رب انار را باهم ترکیب کنید تا یکدست شوند. داخل سینی فر،کاغذروغنی بزارید .بعد از ۲ ساعت،جوجه های مزه دار شده را بچینید.روش سس بمالید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. با این روش،جوجه ها داخل فر،خشک نمیشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/@ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌

همه توضیحات ...