طرز تهیه ترش کباب اصیل گیلانی غذای محلی شمالی

6,216 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
ترش کباب گیلانی برخلاف اسم فریبنده ش هیچ ربطی به کباب نداره و شمالی ها چند روایت برای نامگذاری این غذای شمالی دارن که در ادامه ب ...
ترش کباب گیلانی برخلاف اسم فریبنده ش هیچ ربطی به کباب نداره و شمالی ها چند روایت برای نامگذاری این غذای شمالی دارن که در ادامه بهتون میگم. ولی در معرفی ترش کباب گیلانی همینقدر بهتون بگم که اگه وقت آشپزی ندارین و دنبال یه غذای ساده و خوشمزه میگردین که در عرض کمتر از یک ساعت آماده بشه قطعا این غذای محلی گیلانی بهترین گزینه ست. تمام نکته ها داخل ویدیو گفته شده، مقدار مواد لازم برای تهیه ترش کباب گیلانی رو هم آخر ویدیو بهتون گفتم. امیدوارم درستش کنین و لذتش رو ببرید. ولی اینکه چرا اسم این غذا ترش کبابه سه تا روایت براش وجود داره: یک اینکه شمالیای قدیمی بادمجون رو اینقدر عزیز میدونن که بهش کباب میگن و ترش کباب اسمش به خاطر بادمجونیه که داخلش استفاده شده. دوم اینکه شمالیا به جوجه های محلی کباب میگفتن و ترش کباب از اینجا اومده. و سومین مورد که به واقعیت نزدیک تر میتونه باشه اینه که در گذشته های خیلی دور قبل از درست کردن ترش کباب اول مرغ رو کمی کبابی میکردن و بعد تمامی این مراحل رو طی میکردن که خب این دلیل بیشتر از بقیه با واقعیت میتونه همخوانی داشته باشه. در هر صورت ترش کباب گیلانی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه و حتما باید امتحانش کرد. پس همین فردا درستش کنید و لذتش رو ببرید.

همه توضیحات ...