اموزش موس کیک انار یلدایی

کوک‌علوی
کوک‌علوی
298 بار بازدید - 4 سال پیش - instagram:cook_alaviii اینم از یک آموزش
instagram:cook_alaviii اینم از یک آموزش یلدایی فوق العاده #موس_کیک_انار مواد کیک شیفون تخم مرغ ۴عدد ارد یک پ ابجوش ۴ ق غ روغن مایع یک چهارم پ شکر نصف پ بکینگ پودر ۱ق چ وانیل کمی رنگ ژله یا مایع قرمز ب م ل مواد موس تخم مرغ ۴عدد شکر یک لیوان خامه صبحانه یک پاکت شیر یا اب انار سه چهارم لیوان پودر ژلاتین ۴ق چ اب سرد یک سوم پ وانیل یک هشتم ق چ خامه فرم گرفته تقریبا ۲۰۰-۳۰۰گرم طرز تهیه کیک ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ رو جداکنید زرده ووانیل و دوسوم شکر رو با دور بالا همزن بزنید بمدت یک دقیقه بعد ابجوش را اضافه کنید وحدود ۲_۳دقیقه بادور بالا همزن بزنید تا مواد کرم رنگ و کشدار بشه وبعد روغن رو اضافه کنید وکمی هم بزنید ورنگ را اضافه کنیدو هم بزنید تا مواد کامل رنگ شود مفتولهای همزن را بشویید و کامل خشک کنید و سفیده تخم مرغ را در ظرفی که خیس وچرب نباشد بریزید داخل سفیده زرده یا پوست تخم مرغ نباشد با دور متوسط همزن ۳۰ ثانیه بزنید بعد دور همزن را بالا ببرید و یک سوم از شکر دستور که کنار گذاشته بودید را به روش بارانی در چند مرحله اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا سفیده کامل فرم بگیرد و از ظرف برنگردد حالا ارد و بکینگ پودر رو باهم ۳بار الک کنید وبه مواد زرده اضافه کنید و باهمزن( دور پایین )خیلی کم بزنید در حدی ارد کاملا ترکیب شود و هیچ گلوله آردی نداشته باشه وبعد سفیده فرم گرفته را در ۲_۳مرحله اضافه کنید و با لیسک به روش دورانی به ارامی (مطابق فیلم)هم بزنید خیلی مراقب باشید در این مرحله پف سفیده نخوابه چون باعث میشه پف کیکتون از بین بره کف قالب سایر ۲۰ رو کاغذ روغنی یا کاهی بندازید و موادو به قالب منتقل کنید وبه قالب ضربه بزنید هوای اضافش خارج بشه بعد داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ بذارید بمدت ۲۵الی ۳۰ دقیقه تا بپزه (قبل از خارج کردن قالب تست خلال انجام بدید) طرز تهیه موس ابتدا پودر ژلاتین را روی اب سرد میپاشیم وروی بخار کتری یا سماور قرار میدیم تا کاملا باز و شفاف بشه سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنید نصف شکر و وانیل و زرده را باهمزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد آب انار یا شیر در حال جوش و رنگ رو به مواد اضافه میکنیم (در این مرحله حتمااااا همزن روشن باشه) ژلاتین بنماری شده روهم به مواد زرده اضافه میکنیم بعد مفتول های همزن را بشویید و خشک کنید و سفیده را بادور بالای همزن بزنید و بقیه شکر را به روش بارانی اضافه کنید تا سفیده کامل فرم بگیرد و از ظرف برنگرده به سفیده فرم گرفته شده خامه صبحانه رواضافه کنید و باروش دورانی هم بزنید تا باهم ترکیب بشه وبعد به مواد زرده اضافه میکنیم و به روش دورانی هم میزنید تا کامل همه مواد ترکیب بشه وبعد موس رو روی یخ نیم بند کنید نکته":چون ژلاتین و شیری که به مواد زرده اضافه شده داغ هست زمان اضافه کردن سفیده و خامه چک کنید که مواد خیلی گرم نباشه چون بافت دسر خراب میشه در این مرحله وقتی کیک کاملا خنک شد از قالب خارج کنید کاغذ کفشو ازش جدا کنید وکیکو برش بدید کف قالب نایلون بذارید طوری که تمام کف ودیواره رو بگیره بعد قسمت بالای کیکو اول بذارید ویک لایه نازک روش خامه قنادی فرم گرفته شده بکشید وبعد مواد موس نیم بند شده رو بریزید و قسمت دیگه کیک رو یک لایه نازک خامه بکشید و روی موس قرار بدید و کمی فشار بدید تا بچسبه بعد بذارید داخل یخچال بمدت ۴-۵ساعت استراحت کنه تا کامل ببنده بعد از یخچال خارج کنید و با چاقو اره ای بصورت مثلث یا مربع برش بدید وبا خامه فرم گرفته و دانه انار تزیین کنید #کیک_یلدا #کیک_قرمز #کیک_شیفون #کیک_پزی #دستور_کیک #کیک_عصرونه #موس_کیک #کیک_انار #کیک_هندوانه #شب_یلدا #قنادی #آموزش_کیک #کیک #موس #کیک_ژله #خوراکی_یلدا
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/22 منتشر شده است.
298 بـار بازدید شده
... بیشتر