ته چین مرغ قالبی ( مجلسی ) با تمام نکات / بسیار خوشمزه و عالی

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب
نکته خیلی مهم : ته و دیواره های قالبتون رو حتما چرب کنید بعد پلو رو بریزید ، ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب و مجلسی می با ...
نکته خیلی مهم : ته و دیواره های قالبتون رو حتما چرب کنید بعد پلو رو بریزید ، ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب و مجلسی می باشد که طرفداران زیادی هم دارد با این رسپی شما و عزیزانتان عاشق این غذا می شوید چند نکته خیلی مهم : برای درست کردن ته چین بهتر است همیشه از زرده تخم مرغ استفاده کنید چرا که باعث می‌شود در پایان پخت ته دیگ نرم تر و لطیف تری داشته باشید. اگر از تخم مرغ کامل استفاده کنید احتمال سفت و خشک شدن ته دیگ ته چین شما بالا می رود. نکته مهم دیگر این است که استفاده از تخم مرغ زیاد باعث خشک شدن ته چین و استفاده از تخم مرغ کمتر از حد توصیه شده باعث می شود ته چین شما شل شود که احتمال وا رفتن و باز شدن مواد آن زیاد می شود نکته بعدی این است که حرارت گاز بسیار مهم است اگر حرارت گاز زیاد باشد ته چین میسوزد، برای دم کشیدن ته چین حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است. در پایان پس از اینکه پخت ته چین به پایان رسید، آنرا به آرامی روی یک ظرف مناسب بر می گردانید و تزیین کنید ممنونم که همراهم بودید. #ته_چین #تهچین #آموزش_آشپزی #بانوان_آموزش_غذا #ته_چین_قالبی #ته_چین_مرغ #طرزتهیه_ته_چین #طرز_تهیه_ته_چین_مرغ #اشپزی_ایرانی #اموزش_ته_چین

همه توضیحات ...