آموزش مربا به با تمام تکنیک و نکات با پریسا پارسی

37 بازدید
بیشتر
مربای به یکی از نوستالژی ترین مرباهایی که تو بچگی هامون خیلی باهاش خاطره داریم،مربای به هست مربای به خیلی خوش طعمه و هنگام سرو ...
مربای به یکی از نوستالژی ترین مرباهایی که تو بچگی هامون خیلی باهاش خاطره داریم،مربای به هست مربای به خیلی خوش طعمه و هنگام سرو با اضافه کردن کمی گردو یه ترکیب بهشتی رو میسازه ️مواد لازم : ️به۷۰۰گرم ️شکر ۷۰۰گرم ️آب ۲پیمانه ️هل درسته ۲الی ۳عدد ️آبلیمو تازه ۱قاشق سوپخوری طرز تهیه: ️برای اینکه مربا به خوشرنگی داشته باشیم مربا به ،بهتر هست داخل قابلمه مسی سفید شده درست کنیم ️آب و شکر روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و آب شروع به جوشیدن کند ️شکر حل شد و آب شروع به جوشیدن کرد چند هل درسته خرد کرده و اضافه میکنیم ️به ها خرد شده اضافه میکنیم ️درب قابلمه می‌بندیم مربا روی حرارت بسیار ملایم پخته شود ️بعد ازینکه مربا به رنگ دلخواه رسید درب قابلمه برمی‌داریم و صبر میکنیم به قوام مناسب برسه ️وقتی به قوام مناسب رسیدآبلیمو تازه اضافه میکنیم و بعد از یکی دوجوش حرارت خاموش میکنیم ️نکته:قوام مناسب مربا،از شهد مربا چند قطره روی دستمال کاغذی میریزم اگر جذب نشد به غلظت رسیده ولی اگر جذب شد به غلظت نرسیده آدرس پیج اینستا: http://www.instagram.com/parisaparsi.academy آدرس وب سایت: http://parisaparsi.com

همه توضیحات ...