آموزش مربا به با تمام تکنیک و نکات با پریسا پارسی
مربای به
یکی از نوستالژی ترین مرباهایی که تو بچگی هامون خیلی باهاش خاطره داریم،مربای به هست
مربای به خیلی خوش طعمه و هنگام سرو با اضافه کردن کمی گردو یه ترکیب بهشتی رو میسازه
️مواد لازم :
️به۷۰۰گرم
️شکر ۷۰۰گرم
️آب ۲پیمانه
️هل درسته ۲الی ۳عدد
️آبلیمو تازه ۱قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
️برای اینکه مربا به خوشرنگی داشته باشیم مربا به ،بهتر هست داخل قابلمه مسی سفید شده درست کنیم
️آب و شکر روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و آب شروع به جوشیدن کند
️شکر حل شد و آب شروع به جوشیدن کرد چند هل درسته خرد کرده و اضافه میکنیم
️به ها خرد شده اضافه میکنیم
️درب قابلمه میبندیم مربا روی حرارت بسیار ملایم پخته شود
️بعد ازینکه مربا به رنگ دلخواه رسید درب قابلمه برمیداریم و صبر میکنیم به قوام مناسب برسه
️وقتی به قوام مناسب رسیدآبلیمو تازه اضافه میکنیم و بعد از یکی دوجوش حرارت خاموش میکنیم
️نکته:قوام مناسب مربا،از شهد مربا چند قطره روی دستمال کاغذی میریزم اگر جذب نشد به غلظت رسیده ولی اگر جذب شد به غلظت نرسیده
آدرس پیج اینستا:
http://www.instagram.com/parisaparsi.academy
آدرس وب سایت:
http://parisaparsi.com
همه توضیحات ...